"Nanny Cantik" Anastasia Zavorotnyuk menjadi ibu buat kali ketiga

Pelakon Rusia dan penyampai TV Anastasia Zavorotnyuk menjadi tiga kali seorang ibu - seorang perempuan dilahirkan. Anastasia yang berusia 47 tahun melahirkan pada bulan Oktober 2018, tetapi kedua-duanya dan pasangannya, tokoh skater Peter Chernyshev, dapat mengekalkan kelahiran anak perempuannya rahsia rahsia.

Kini pasangan itu secara rasmi mengumumkan untuk kali pertama peristiwa penting dalam kehidupan keluarga, menjelaskan bahawa gadis itu dinamakan Mila.

Anastasia Zavorotnyuk menjadi terkenal kerana peranannya dalam siri TV "My Fair Nanny", bermain bersama Sergey Zhigunov. Pada tahun 2006, Anastasia menerima gelaran Artis Berhormat Rusia.

Kehidupan peribadi "pengasuh cantik" lebih seperti roller coaster - Anastasia Zavorotnyuk secara rasmi berkahwin tiga kali. Dengan suami pertamanya, seorang ahli perniagaan dari Jerman, Olaf Schwarzkopf, dia hidup selama kira-kira satu tahun. Perkahwinan kedua dengan ahli perniagaan Dmitry Stryukov lebih produktif - dua orang anak dilahirkan di dalamnya. Daughters Anne kini berusia 23 tahun, dan anaknya Michael berusia 19 tahun.

Olaf Schwarzkopf
Dmitry Stryukov
Sergey Zhigunov
dengan kanak-kanak

Penggambaran dalam siri TV "My Fair Nanny" tidak sia-sia, dan selama dua tahun sejak 2006, Anastasia bertemu dengan Zhigunov, tetapi pelakon tidak pernah sampai ke pendaftar. Sejak 2008, Anastasia telah berkahwin dengan pemain skater Peter Chernyshev. Gadis yang dilahirkan adalah anak lelaki pertama pasangan itu.

Wartawan Zavorotnyuk melaporkan bahawa kanak-kanak yang lebih tua sangat gembira dengan kemunculan bayi dan menghabiskan masa lapang mereka dengannya.

Mengenai persoalan kelahiran, Anastasia enggan bercakap, sehingga ia menjadi misteri Zavorotnyuk melahirkan dirinya sendiri atau pasangan itu menggunakan perkhidmatan ibu penggantikerana umur pelakon (47 tahun) sudah cukup mengagumkan. Anastasia mengakui ini dengan tanah yang subur untuk khabar angin - setahun yang lalu dia memberitahu wartawan dalam temu bual bahawa dia sudah bersedia untuk mengambil seorang anak dari rumah anak yatim ke dalam keluarganya dan mengadu tentang kertas kerja yang berkaitan dengannya.

Dari pertengahan tahun 2018, Anastasia mula kelihatan sangat jarang pada acara sosial, tidak bertindak dalam filem, tidak mengadakan acara umum. Dengan apa yang berkaitan dengannya - dengan mengandung, yang saya ingin rahsia, atau dengan rayuan kepada ibu pengganti, kita hanya boleh meneka.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan