Di Rusia, ia dicadangkan untuk mewujudkan dana alimoni negeri

Kerajaan Rusia ditawarkan untuk mencipta dana kerajaan bersatudari mana ia mungkin untuk membantu kanak-kanak yang ibu bapanya secara berniat jahat menghindari membayar tunjangan.

Cadangan dibuat oleh parlimen Kalmykia republik. Ahli parlimen telah menghantar rayuan mereka kepada Perdana Menteri Dmitry Medvedev.

Dana yang akan dibayar kepada kanak-kanak, menurut pengarang, akan dikembalikan kepada dana dengan perbelanjaan menjual harta atau menahan aliran kewangan debitur.

Sekiranya tidak ada harta dan pendapatan, maka penghutang dapat menyelesaikan amaun yang dibayar kepada anak dalam kerja paksa. Ia ternyata sudah semestinya bukan kepada anak anda, tetapi kepada kerajaan.

Dana sedemikian akan melindungi kepentingan kanak-kanak yang dibesarkan dengan salah satu daripada ibu bapa atau tanpa ibu bapa pada amnya.

Kadang-kadang mereka perlu menunaikan syaitan yang ditubuhkan oleh mahkamah selama bertahun-tahun, sementara bailiffs mencari ibu bapa yang cuai dan hartanya dan berusaha sekurang-kurangnya memulihkan sesuatu dari orang yang tidak solven.

Walaupun hakikat bahawa bailiffs mula memulakan kes-kes jenayah ke atas peminjam tafakur, jumlah hutang keseluruhan semakin meningkat. Pada tahun ini, undang-undang telah diluluskan yang membolehkan penghutang diiktiraf sebagai hilang dan, menurut keputusan mahkamah, kanak-kanak itu akan menerima pencen sosial untuk kehilangan pencari nafkah.

Tetapi undang-undang ini hanya akan membantu mereka yang mempunyai bapa dan ibu yang tidak membayar sokongan anak, benar bersembunyi. Walau bagaimanapun, di Rusia, kebanyakan penghutang ini, tempat kediamannya terkenal, tetapi mereka ada tiada pendapatan dan hartadan oleh itu tidak mungkin untuk mendapatkan apa-apa yang memihak kepada kanak-kanak itu.

Inisiatif dengan dana alimoni negeri adalah untuk mereka. Ia tidak lama lagi akan dipertimbangkan dalam Kerajaan Persekutuan Rusia.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan