Hidangan bijak untuk kanak-kanak yang sukar dimakan

Ramai ibu bapa tahu betapa sukarnya memberi makan kepada kanak-kanak - untuk mempunyai anak kecil. Terutama untuk mereka mencipta plat "pintar" yang dipanggil Eatense.

Di bahagian bawah hidangan adalah skrin di mana anda boleh menjalankan sebarang imej. Ramai orang mengingati hidangan kanak-kanak dengan kucing atau kereta dicat di bahagian bawah plat. Anak itu memang menarik untuk menyelesaikan bubur untuk melihat gambar itu, tetapi hanya sekali atau dua kali. Kemudian gambar yang sangat menyakitkan itu menjadi bosan, benar-benar bosan, dan tawaran untuk makan sup atau sayur-sayuran untuk melihatnya sekali lagi, tidak menimbulkan keghairahan dalam kanak-kanak.

Hidangan bijak Eatense adalah satu perkara yang lain. Dia akan menunjukkan bayi itu gambar yang sangat berbeza dan juga kartun untuk bubur atau telur dadar dimakan. Tetapi persembahan akan bermula hanya selepas sudu terakhir dimakan.

Plat milik peralatan dapur berteknologi tinggi, ia mempunyai modul tanpa wayar Bluetooth dan Wi-Fi, dan ia adalah melalui mereka yang ibu bapa boleh memindahkan mana-mana imej atau fail video ke plat dari telefon pintar atau tablet mereka. Pemaju mengatakan bahawa hidangan akan berfungsi dengan baik dengan Android dan iOS.

Bagi sup dan tahi lalat, anda tidak boleh bimbang - plat itu dilindungi dengan selamat dari air dan suhu tinggi, iaitu, anda boleh mencuci tanpa masalah, tuangkan hidangan pertama dan memohon hidangan utama panas.

Plat perlu dicaj, dan ia perlu dilakukan dengan kerap - satu pertiga bukan bateri terbesar akan berlangsung selama 4 jam kerja. Jika selepas setiap hidangan sebagai hadiah untuk kanak-kanak yang dimakan akan menonton kartun selama setengah jam, kemudian cukup untuk sepanjang hari.

Hidangan "pintar" tidak semestinya mahal seperti yang anda fikirkan - buat masa sekarang mereka hanya meminta 159 dolar. Tetapi pengeluar tidak mengecualikan bahawa harga akan naik tidak lama lagi jika hidangan kanak-kanak yang luar biasa mula menjadi permintaan yang besar. Walaupun ia hanya dibentangkan di laman Indiegogo. Permulaan yang luas untuk jualan di laman web lain dijadualkan bermula tahun depan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan