"Tuhan Burung": penduduk Bryansk mengagumi anak yang menjinakkan merpati bandar

Penduduk muda Bryansk menjadi bintang sosial yang sebenar: seorang lelaki yang menyusui merpati di Immortality Barrow, mendapat foto yang dikelilingi oleh teman-temannya yang berbulu.

Burung-burung di Bryansk adalah tidak percaya, dan tidak ada yang duduk di tangan mereka kepada siapa pun. Ketika budak itu berhasil menjinakkan mereka, tiada siapa yang tahu. Ia hanya diketahui bahawa setiap hari selepas sekolah, dia pergi ke Kurgan untuk memberi makan "wad" dengan roti. Hasilnya, burung merpati bukan sahaja tidak takut kepadanya, tetapi cinta dengan segenap hati mereka - mereka mudah duduk di atas bahu dan lengan.

Ramai penduduk Bryansk cuba mengulangi ini selepas penampilan gambar itu. Tetapi tidak ada burung yang menghampiri. Anak dalam rangkaian sosial disebut "tuan burung."

Kegembiraan pengguna Internet tidak dikongsi, bagaimanapun, doktor bandar: pakar mengatakan bahawa merpati bandar boleh menjadi pembawa penyakit yang sangat berbahaya, dan oleh itu tidak mengesyorkan mengulangi tindakan anak ini kepada anak-anak lain. The "saksi burung" yang sangat mereka juga mengesyorkan untuk datang ke deria mereka.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan