"Kenapa dia kepada kami?": Pengguna rangkaian sosial dihina oleh pertemuan pertama seorang gadis berusia dua tahun dengan saudara yang baru lahir

Pengguna Internet disentuh oleh tembakan yang ditangkap pertemuan pertama seorang gadis berusia dua tahun dengan abangnya yang baru lahir. Mereka membuat keputusan untuk membuat video tentang ibu bapa yang bahagia kepada bayi yang baru lahir, supaya ia akan disimpan secara kekal dalam arkib keluarga dan beberapa tahun kemudiannya diingatkan mengenai pertemuan orang asli yang pertama.

Filem video ayah kanak-kanak, penduduk Dallas Jordan Jeremayas.

5 Januari tahun ini, isterinya Kristen melahirkan anak laki-laki. Crumbs dipanggil Coleman.

Apabila ibu dan anak dibawa pulang dari klinik, ibu bapa memutuskan untuk mengatur pertemuan pertama untuk saudara lelaki dan adik mereka. Untuk melakukan ini, Ella diminta duduk di atas sofa dan dengan hati-hati meletakkan abang tidur di pangkuannya. Walaupun hakikat bahawa semua ahli keluarga berkumpul bersemangat mengagumi bayi, Coleman tidak membuat sebarang kesan terhadap Ella.. Gadis itu jelas tidak merasakan kegembiraan dari kelahiran abangnya.

Ibu cuba memujuk anak perempuannya untuk menyerang abangnya atau sekurang-kurangnya menyentuhnya, tetapi Ella tidak tergoyahkan. Dia menunjukkan semangat semangat, bukan pelik kepada anak-anak seusia dia.

Orang dewasa, berputus asa dan mengambil bayi itu. Dan kemudian Ella yang berusia dua tahun itu menghela nafas lega dan mendapat peluang untuk masuk ke dalam tangan ibunya.

Pengguna internet mula ingat bagaimana anak mereka sendiri bertindak balas terhadap rupa saudara lelaki dan saudara perempuan dalam keluarga. Ramai yang telah menyatakan keyakinan itu Sekarang Ella hanya bermimpi tentang satu perkara - untuk membawa bayi pulang ke mana mereka dibawa. Tetapi ia akan mengambil sedikit masa, dan kanak-kanak akan menjadi kawan terbaik.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan