Satu tahun setengah wanita Cina menghabiskan empat hari di hutan sahaja dan berjaya bertahan

Di selatan China, di rantau Gansi-Zhuang, mereka berjaya mencari wanita yang hidup dan praktikal yang sihat dalam setahun setengah dia berjaya bertahan selepas berada di dalam hutan selama beberapa hari.

Bayi itu adalah anak perempuan petani tempatan. Dia bermain dengan abang dan kakaknya di pinggir kampung. Pada satu ketika, kanak-kanak itu mula bermain, pergi ke hutan, tetapi tidak dapat mencari jalan pulang. Mereka tidak dapat mencari seorang anak dan adik-beradik dengan adik perempuan.

Atas sebab tertentu, ayah bayi memutuskan untuk tidak tergesa-gesa menghubungi polis dan hari menunggu anak kecil untuk pulang sendiri. Kemudian dia tetap berpaling ke laman web ini, operasi carian telah dianjurkan.

Lebih 700 pegawai polis dari semua penempatan jiran terlibat dalam pencarian kanak-kanak itu, dan penduduk kampung dewasa anak-anak yang hilang juga datang untuk membantu mereka.

Lebih daripada 50 drone menyelamat dengan kamera video dilancarkan di atas hutan, dan pengendali anjing dengan anjing yang dilatih khas untuk mencari orang menyikat hutan dari tanah.

Tiga hari tanpa rehat tidur dan makan tengah hariSemua peserta dalam operasi mencari hutan untuk meter dengan meter, di mana, menurut adik perempuan dan kakak perempuan, dia telah hilang.

Memeriksa semua sungai, kolam, tasik dan jurang. Di jalan-jalan teratur jawatan pemeriksaan kereta. Kanak-kanak itu dicari di semua kereta yang meninggalkan wilayah autonomi oleh pegawai polis trafik.

Hanya pada hari keempat, salah seorang penyelamat dapat menangkap bunyi yang tenang dari semak semak di atas bukit curam bukit.

Gadis itu hidup dan hampir sihat. Ia digigit keras oleh serangga, badan ditutup dengan calar, dan doktor juga menentukan bahawa kanak-kanak itu mengalami dehidrasi yang sederhana.

Pemeriksaan terperinci di klinik tempatan menunjukkan bahawa tidak ada bahaya serius kepada kesihatan gadis itu.

Polis berkata demikian kanak terselamat hanya dengan keajaiban. Tetapi kelesuan ayah kini boleh menjadi asas untuk memulakan penyiasatan terhadapnya.

Jadi terlambat pergi ke polis, jika anak itu hilang lebih dari sehari yang lalu, boleh mematikan untuk serbuk, dan oleh itu dianggap oleh pegawai penguatkuasa undang-undang sebagai percubaan membunuh, kecuaian dan kegagalan untuk memberikan bantuan kepada mereka yang memerlukan.

Sekiranya seorang lelaki tidak dapat membuktikan dengan jelas mengapa dia berlama-lama dalam sehari dengan kenyataan tentang kehilangan seorang anak, dia boleh menghadapi hukuman denda besar dan hukuman penjara.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan