Setengah juta sebulan: ia menjadi diketahui berapa banyak Philip Kirkorov membelanjakan untuk latihan anak-anak

Anak lelaki dan anak perempuan Philip Kirkorov mempunyai yang terbaik. Ini menjadi jelas kepada semua orang selepas itu penyanyi melancarkan kos untuk pendidikan kanak-kanak tambahan. Ternyata setiap bulan seorang artis perlu menghabiskan kira-kira setengah juta rubel supaya kanak-kanak dapat melakukan apa yang mereka suka dan apa yang berguna pada masa akan datang.

Alla-Victoria akan berusia 7 tahun dalam beberapa hari, dan Martin berusia 6 tahun pada musim panas. Ia masih tidak diketahui siapa yang menjadi ibu biologi kanak-kanak, Kirkorov hanya mengatakan bahawa dia "telah mengenali wanita ini untuk masa yang lama."

Kirkorov merancang untuk menghantar anak-anak ke sekolah tahun ini, tetapi pada masa lalu dia berubah fikirannya dan memutuskan untuk menunggu satu tahun lagi.

Setakat ini, perbelanjaan bulanan pra-sekolah bulanan bapa adalah bayaran untuk tadika elit berhampiran Moscow dengan kajian mendalam bahasa Inggeris. Untuk sebulan bekerja di dalamnya, anda perlu bayar 180 ribu Rubles. Bukan pelatih kanak-kanak biasa yang terlibat dalam sukan dengan Alla Victoria dan Martin, tetapi tuan sukan - anak lelaki itu belajar judo dan jujitsu, dan gadis itu melakukan gimnastik.

Latihan dalam kumpulan kos 130 ribu sebulan. Harga yang sama termasuk aktiviti kreatif - mengukir kanak-kanak, cat dan bekerja di bengkel tembikar.

Kereta api Alla-Victoria di Todes Children's Dance School, di mana kelasnya berkisar kira-kira 9,000 sebulan.

Bapa perlu membayar untuk dua orang pengasuh yang menemani kanak-kanak di mana-mana. Jumlah gaji mereka ialah 200 ribu Rubles sebulan.

Walaupun jumlahnya mengejutkan kebanyakan ibu bapa Rusia, para promoter mengatakan bahawa untuk Kirkorov wang ini tidak terlalu penting - ia tetap menjadi salah satu penyanyi berbayar tertinggi di negara ini. Hanya untuk ucapan peribadi, dia mengambil kira-kira 7 juta rubel. Konsert tunai membelanjakannya kira-kira satu juta. Perhiasan dan hiasan peribadi, agensi untuk menganjurkan perayaan dan cuti, kelab karaoke anda sendiri - semua ini membawa pendapatan yang mantap.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan