Seorang kawan yang memerlukan tidak akan meninggalkan: seorang remaja "mengambil tebusan" 500 orang di kem kanak-kanak

Remaja berusia 15 tahun memutuskan untuk memberitahu polis bahawa dia mengambil kira lima ratus orang tebusan, dilombongkan kem kanak-kanak itu.

Sudah tentu, budak lelaki itu tidak berbuat apa-apa. Tetapi dia masih ditahan, dan kini kanak-kanak itu boleh menjadi orang yang terlibat dalam kes jenayah yang paling nyata dan tidak perindustrian.

Anak itu memanggil ibu pejabat Kementerian Dalam Negeri di Wilayah Leningrad dan menuntut tebusan untuk tebusan - tidak kurang dari 500 ribu euro.

Dalam kes senjata, dengan anjing dan pasukan khas, polis tiba di kem kanak-kanak yang ditentukan, memeriksa segala-galanya, tetapi tidak mendapati bahan peledak.

Kini kes jenayah di bawah artikel mengenai laporan palsu tindakan pengganas.

Perlu diperhatikan bahawa telefon "pengganas" tidak berada pada masa itu di kem, dia berada di rumah. Apa yang membuat remaja lakukan ini tidak dilaporkan.

Mengikut maklumat tidak rasmi, budak itu mahu membantu rakan yang benar-benar tidak mahu tinggal di kem tersebut.

Remaja berpendapat bahawa apabila memindahkan semua orang harus dihantar ke rumah, dalam kes melampau, dalam kesibukan, anda boleh melarikan diri. Akibatnya, kawan dari kem itu tidak berjalan di mana-mana, dan "penyelamat "nya kini dipersoalkan oleh polis di hadapan ibu bapanya. Kanak-kanak telah mencapai usia tanggungjawab jenayah, dan oleh itu dia perlu menanggung hukuman setakat sepenuhnya.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan