"Kami mengambil perkataan yang betul": budak lelaki yang selamat dari api di Winter Cherry diberitahu bahawa ibu bapanya telah meninggal dunia

Anak lelaki berusia 11 tahun yang secara ajaib selamat api di pusat membeli-belah Kemerovo, dan kemudian menghabiskan beberapa hari dalam rawatan intensif, hanya hari ini, seminggu selepas tragedi, mereka memutuskan untuk melaporkan bahawa ibunya dan ayahnya, serta kakaknya, telah mati dalam api.

Saudara-mara yang bersedia untuk perbualan yang sukar ini membantu psikologi MOE. Pakar bekerja untuk masa yang lama dengan nenek lelaki itu, mengetahui segala-galanya mengenai keperibadiannya, keutamaan, jenis psiko, dan hanya selepas itu mereka merumuskan apa lambat laun anak masih perlu tahu.

Arahan mengenai tingkah laku semasa perbualan kepada saudara-mara diberikan secara peribadi oleh pakar psikiatri remaja Moscow, Anna Portnova.

Selepas mendengar segala-galanya, budak itu menangis. Tetapi dia tidak menjadi mandiri, dia cukup cepat menyertai acara hari ini dan cuba mencari tahu di mana dan dengan siapa dia sekarang akan hidup. Penjaga ke atas anak yatim kini keluar salah seorang daripada neneknya.

Seluruh negara mengikuti nasib anak ini. Apabila api di pusat beli-belah Kemerovo menjadi bapa sebelum kematiannya sendiri melemparkan anaknya keluar dari tingkap.

Kanak-kanak itu menerima keracunan karbon monoksida, dan pada musim gugur - lebam jantung, paru-paru, hati, buah pinggang, banyak patah tulang pelvik. Kanak-kanak itu menghabiskan beberapa hari dalam rawatan rapi, dia kini dipindahkan ke wad umum.

Tragedi itu berlaku pada 25 Mac, 2018. Dalam api yang dahsyat membunuh 64 orang 41 daripadanya adalah anak-anak.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan