Kanak-kanak telah menang: kanak-kanak itu berjaya mengalahkan beberapa belas biliard tuan

Akhiri kejohanan biliard di Novosibirsk berakhir agak tidak disangka-sangka. 32 orang olahragawan dewasa yang paling kuat dan seorang anak lelaki, budak lelaki berusia 12 tahun, Evgeny Tkachev sampai ke final. Semua orang terkejut dengan keluar ini, tetapi tiada siapa yang dapat membayangkan bahawa budak itu dengan yakin menewaskan setiap tuan dan menjadi juara. Dan itulah yang dilakukan Zhenya.

Kanak-kanak telah bermain biliard sejak berumur 10 tahun, dan dalam masa dua tahun sahaja telah mencapai tahap penguasaan yang luar biasa, kata pakar.

Anak lelaki itu berminat dengan biliard dengan memfailkan datuknya, dan sekarang datuknya adalah peminat utama dan kumpulan sokongannya, dia pergi bersamanya ke semua pertandingan yang budak itu berjaya menuntut kerana umurnya.

Sebelum kemenangan seorang tuan rumah dewasa yang yakin dan fenomenal, seorang budak lelaki berusia 12 tahun berjaya mendapatkan gelaran pemain biliard terbaik di Siberia di kalangan lelaki muda. Kini, mengikut peraturan, ia harus diwakilkan ke Kejohanan Rusia dari Novosibirsk, tetapi penganjur tidak yakin penganjur kejohanan Rusia akan setuju untuk ini, karena di dalamnya, menurut peraturan, hanya orang dewasa yang boleh mengambil bahagian.

Walau bagaimanapun, Zhenya memutuskan untuk tidak berputus asa dan pasti mencapai usia di All-Russian, dan kemudian di peringkat dunia.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan