Penyanyi Nyusha melahirkan anak sulung

Penyanyi Nyusha menjadi ibu - datang untuk menyalakan anak pertamanya - seorang gadis.

Gambar pertama bayi (dalam hitam dan putih) dan penyanyi, dan suaminya, Igor Sivov, serentak disiarkan di laman mereka di rangkaian sosial.

Penyampaian berlaku di salah satu klinik terbaik di Miami (AS), pasangan itu mendekati pilihan doktor dan hospital bersalin dengan sangat serius. Penghantaran adalah sekutu, dan Igor Sivov tidak lambat berkongsi tanggapannya tentang apa yang dilihatnya.

Beliau menulis bahawa "perasaan sedemikian dalam kehidupan seharian tidak ada tempat lain" dan memberi jaminan bahawa Wanita adalah keajaiban alam, yang mesti dilindungi dan dipakai di tangan.

Sivov secara terbuka menjanjikan bahawa dia tidak akan merungut lagi dan menyatakan ketidakpuasannya dengan isterinya, kerana dia kini memahami dengan sempurna betapa sukarnya menjadi seorang wanita. Suami Nyusha menyatakan bahawa "tidak seorang pun akan menghadapi apa yang dihadapi seorang wanita semasa melahirkan anak!"

Penyanyi itu mendedahkan kehamilannya pada musim bunga ini.

Dalam minggu terakhir istilah bayi, Nyusha sering menunjukkan gambarnya "hamil" kepada pelanggan media sosialnya, sambil menyatakan bahawa membawa kanak-kanak adalah masa yang menakjubkan dan ajaibapabila anda ingin berkongsi kegembiraan anda dengan seluruh dunia.

Suami penyanyi itu adalah penasihat umum kepada presiden Persekutuan Sukan Universiti Antarabangsa. Nyusha dan Igor bertemu di Kazan ketika Universiade diadakan di sana.

Pada tahun 2016, Igor Sivov berpisah dengan isterinya - koreografer Alena Sivova, yang melahirkannya semasa tahun perkahwinan dua orang anak - anak lelaki. Pada tahun 2017, Igor dan Nyusha memutuskan untuk mengadakan perkahwinan, tetapi mereka melakukannya dalam keadaan kerahsiaan meningkat - di Maldives dan tanpa kamera televisyen.

Ketika bayi itu dipanggil ibu bapa bahagia, belum dilaporkan. Nyusha dalam rangkaian sosial panggilan anak perempuannya dengan mudah - "Malaikat kami".

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan