Penyanyi Nyusha tidak takut untuk menunjukkan anaknya yang belum lahir dalam video muzik barunya.

Rangkaian itu membentangkan video baru untuk lagu Nyusha "Tay", di mana dia menunjukkan kepada semua anaknya yang belum lahir. Dalam alur cerita klip video yang menggunakan imej ultrasound bayi, yang menanggung Nyusha. Kesakitan Ayah akan menjadi Igor Sivov.

Hamil Nyusha, menurut pemerhatian akhbar dan pengkritik muzik, telah menjadi sangat sentimental.

Oleh itu, tidak menghairankan bahawa terdapat lima heroin dalam video dengan nasib mereka sendiri yang berbeza, tetapi mereka bersatu dengan masa yang indah dan menakjubkan - masa mengandung. Kesemua lima Nyusha memainkan dirinya.

Penarafan kipas pertama cukup positif. Mereka perhatikan bahawa klip itu sangat sentimental, lembut dan sensual. Dia betul-betul mencerminkan spektrum emosi dari mana-mana ibu masa depan.

Sebelum ini, di kalangan seniman Rusia, tiada siapa yang berani mengambil langkah seperti ini - untuk menunjukkan kepada semua orang untuk anak yang belum lahir. Atas sebab ini, pengkritik meramalkan video kejayaan besar dan cinta rakyat yang akan datang.

Kemungkinan besar, keputusan untuk memperlihatkan bayi itu tidak mudah bagi Nusha, kerana dia biasanya menyelamatkan kehidupannya dengan hati-hati dari mata yang bersuara, cuba tidak membincangkannya dan tidak menjawab soalan-soalan yang tidak sopan.

Kelahiran dijadualkan untuk beberapa hari akan datang. Nyusha sudah berada di Sepanyol, di mana anak sulungnya dilahirkan. Igor Sivov menyewa sebuah vila untuk isteri di pantai Mediterranean, di mana ibu hamil menghabiskan sepanjang musim panas, dan di mana dia dapat meremajakan dengan selesa selepas melahirkan anak.

Pasangan itu menandatangani kontrak untuk penyediaan perkhidmatan perubatan dengan salah satu hospital bersalin paling elit di Sepanyol.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan