Singer Shura memutuskan untuk menjadi seorang ayah dengan bantuan ibu pengganti

Selepas perbualan dengan penyampai TV Leroy Kudryavtseva penyanyi Shura memutuskan untuk mencari perkhidmatan ibu pengganti - dari yang ditentukan untuk menjadi bapa.

Pemuzik berusia 43 tahun itu (mengikut dokumen - Alexander Medvedev) tidak berkahwin, dia, menurut beberapa maklumat, tidak mempunyai teman wanita yang tetap bahawa dia ingin melihat sebagai ibu kepada anak-anaknya, tetapi keperluan untuk mendapatkan anak sudah ada, yang, mengingat usia,

Shura dituduh melakukan homoseksual berkali-kali, tetapi pada tahun 2010, ia tidak disangka-sangka, dia menyampaikan kepada orang awam dengan pengantin perempuannya, Lisa. Ia tidak dikecualikan bahawa ia adalah kempen pengiklanan, tetapi tiada siapa yang benar-benar mendengar apa-apa tentang gadis Lisa, walaupun beberapa peminat mencadangkan bahawa dia adalah Shura dalam perkahwinan sivil sekarang.

Walau bagaimana pun, perbualan dengan Kudryavtseva, yang baru-baru ini menjadi ibu sekali lagi, menolak Shura untuk membuat keputusan untuk menggunakan perkhidmatan seorang ibu pengganti, yang untuk wang itu membuat seorang anak untuknya.

Tidak lama dahulu, artis menjalani pembedahan untuk menggantikan sendi pinggul, dia sebelum ini telah menjalani rawatan untuk kanser.

Sekarang Shura menawarkan 1.8 juta Rubles seorang wanita yang menjadikan dia seorang kanak-kanak. Adalah diketahui bahawa seorang calon yang layak Shure mencadangkan Kudryavtseva.

Shura memberitahu peminat bahawa dia kini aktif menyelesaikan masalah dengan perumahan, dan tidak lama lagi dia akan menangani isu-isu paterniti. Penyanyi itu terperosok dalam litigasi dengan saudara-maranya untuk meter persegi, dan pada bulan-bulan yang akan datang, hamba-hamba Themis mesti menamatkan soalan ini.

Menurut penyanyi itu, dia bersedia sepenuhnya untuk masa depan ayahnya - segala yang diperlukan ada untuk memberi anak atau anak-anak yang dilahirkan segala-galanya yang mereka perlukan untuk pertumbuhan dan pembangunan yang harmonis, pendidikan, dan di atas segalanya, dalam jiwa penyanyi bekalan cinta dan penyertaan yang besar, yang dia bersedia memberi kepada kanak-kanak masa depan tanpa rizab.

Undang-undang semasa Persekutuan Rusia tidak melarang seorang lelaki menggunakan teknologi pembantu reproduktif, khususnya, perkhidmatan ibu pengganti. Sebelum ini, Phillip Kirkorov melaksanakan hak ini. Di dunia, amalan ini tidak biasa. Bapa dengan bantuan ibu pengganti menjadi Sir Elton John dan Michael Jackson, serta banyak bintang lain.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan