Sudah tiba masanya untuk melahirkan anak: penyanyi Shura menemui ibu pengganti untuk anak-anaknya yang akan datang

Penyanyi terkenal Shura memikirkan tentang keturunan.

Kanak-kanak untuknya melahirkan ibu pengganti. Dengan calon untuk peranan ini, dia sudah bertemu.

Tidak lama sebelum itu, Shura menjalani pemeriksaan perubatan terperinci, meluluskan semua ujian yang diperlukan dan kini menunggu tamatnya doktor, yang harus menjawab soalan utama - bolehkah dia menjadi ayah biologi.

Shura mempunyai sebab yang cukup untuk keseronokan: untuk masa yang lama dia mengambil bahan narkotikdan kemudian memindahkan beberapa kursus kemoterapi dalam rawatan kanser.

Kesemua ini boleh memberi kesan negatif ke atas fungsi pembiakannya.

Wanita yang bersetuju untuk membawa kanak-kanak itu untuk Shura sudah mempunyai banyak pengalaman ibu suruh. Dia melahirkan anak-anak "memerintahkan" tiga kali.

Untuk perkhidmatannya, dia banyak meminta dari penyanyi - penyelenggaraan bulanan semasa kehamilan akan dikenakan biaya 25 ribu rubel.

Sejurus selepas melahirkan, dia akan memindahkan kira-kira 800 ribu kepada wanita, dan jika anak kembar dilahirkan, maka satu juta.

Shura menyatakan keinginan untuk melawat ibu pengganti semasa membawa kanak-kanak, berkomunikasi dengannya, dan kemudian hadir di bilik penyampaian semasa bersalin untuk melihat anaknya terlebih dahulu.

Di samping itu, penyanyi itu berhasrat membeli rumah negara baru di mana anak-anaknya akan hidup dan berkembang.

Dia memberi jaminan bahawa dia akan ayah penyayang dan penyayang. Sekarang perkara utama yang doktor membenarkannya melakukannya.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan