Sejarah gelap: di St Petersburg di hospital menggantikan ibu-ibu

Hadir detektif thriller berlaku di salah satu hospital bersalin St. Petersburg. Polis kini cuba untuk memikirkan keadaan kusut dari apa yang berlaku.

Pada 30 Mac, seorang wanita menghampiri penjaga, yang mendakwa bahawa anaknya yang baru lahir Saya tidak memberi anaknyat doktor.

Telah ditubuhkan bahawa ibu kepada banyak anak yang mengandung bayi yang lain, yang berasal dari Ural, yang tinggal di ibu negara utara, bersetuju dengan temannya bahawa dia akan melahirkan mengikut dokumennyadan kemudian meninggalkan anak itu dalam penjagaan angkat.

Selepas kelahiran, dia dilepaskan, dan bayi itu dimasukkan ke hospital di hospital berjangkit dengan hepatitis yang ditemui di dalamnya.

Kanak-kanak itu pulih, dan "ibu angkat" mengikutinya dari hospital, dan bukannya yang melahirkannya. Kakitangan perubatan yang waspada tidak mengiktiraf wanita itu dalam buruh dan enggan memberi anak itu. Wanita itu pergi ke polis.

Pengawal membawa dia ke pejabat untuk memahami semua nuansa kejadian itu.

Kanak-kanak masih tinggal di hospital sehingga ia jelas yang kini harus membawanya pergi. Mengikut dokumen itu, dia adalah anak seorang perempuan, dan pada hakikatnya lahir seorang lagi.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan