Keindahan pertama Rusia datang bekerja di sebuah hospital kanak-kanak di Novosibirsk

Pemenang pertandingan kecantikan kebangsaan "Miss Russia - 2018" Julia Polyachikhina tiba di Hospital Kecemasan Kanak-kanak Novosibirsk.

Gadis yang paling cantik di negara ini berhasrat untuk bekerja dalam organisasi perubatandalam mana-mana dalam minggu depan.

Tindakan amal "Operasi Senyuman" berlaku di hospital. Sehingga 13 Julai, pakar bedah terbaik akan untuk mengendalikan bayi secara percuma dengan kecacatan kongenital muka dan mulut. Khususnya, berpuluh-puluh operasi telah ditugaskan untuk menghilangkan bibir dan lelangit.

Untuk menjadi pesakit, ibu bapa datang ke hospital dengan bayi dari Khakassia, Tomsk, Omsk, Kemerovo, serta dari kawasan.

Tugas Julia Polyachikhina yang indah termasuk bantuan dalam mendaftarkan pesakit muda yang terus sampai, bermain dan berkomunikasi dengan mereka sementara ibu dan bapa menyusun dokumen dan menandatangani persetujuan operasi.

Julia menarik dengan anak-anak dan memberi mereka mainan.

Sukarelawan yang menawan sangat menyukai anak-anak, mereka berteman dengannya. Sekarang Julia sedang melawat teman wanita dan kawan baru di wad selepas operasi itu. Doktor percaya itu ia lebih mudah bagi kanak-kanak untuk menyesuaikan diri dengan persekitaran yang tidak dikenali dan menakutkan antara dinding hospital.

Tindakan itu sudah dilakukan sebanyak 14 kali. Selama ini, doktor berjaya berjaya beroperasi pada beberapa ratus kanak-kanak, yang terkecil yang hanya berumur enam bulan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan