Seperti dalam filem-filem: dua keluarga Perm mendapati bahawa anak-anak mereka keliru di hospital bersalin

Kisah dalam tradisi terbaik pawagam India berlaku di rantau Perm. Moms ada dua orang dewasa anak perempuan berumur empat puluh tahun Kami belajar bahawa kanak-kanak diganti di hospital bersalin.

Kedua-dua wanita melahirkan pada malam 8 Mac 1978. Semasa pembuangan, pakar obstetrik tergesa-gesa mengelirukan dua anak perempuan baru lahir. Rimma Shvetsova dan Yulia Savelyeva pulang bersama anak-anak lain.

Untuk mengesyaki keluarga yang salah Shvetsovy bermula dengan segera, kerana kanak-kanak itu sepenuhnya tidak seperti ibu mahupun ayah. Oleh itu, konflik keluarga mula timbul, yang menyebabkan perceraian.

Keluarga Saveliev tidak memberi perhatian kepada hakikat bahawa "anak perempuan" mereka tidak sama dengan ibu bapa mereka. Kebenaran telah menjadi bagi mereka hadir tamparan.

Untuk bantuan, Shvetsova beralih kepada program Let Let the First Channel.

Ujian DNA mengesahkan keraguan. Kedua-dua keluarga terkejut, tetapi sudah memulakan persediaan untuk perbicaraan.

Mereka berhasrat untuk menyaman Kementerian Kesihatan Wilayah Perm, kementerian yang sama skala Rusia, Kementerian Kewangan, Kerajaan Wilayah Perm dan hospital daerah, di mana mereka melahirkan 40 tahun yang lalu. Setakat ini, wanita dan anak perempuan dewasa mereka tidak menentukan saiz kerosakan moral yang mereka mahu tuntut.

Peguam telah menilai kisah ini sebagai unik kepada keseluruhan amalan kehakiman negara.

Sebelum ini, penggantian di rumah bersalin hanya dikenal pasti tiga kali, dan dalam semua kes, tidak banyak masa yang telah berlalu sejak saat ini kesalahan kesilapan seperti sekarang. Permohonan ke mahkamah Leninsky Perm mesti diterima awal perarakan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan