Surat Ikatan: seorang pesara yang menyelamatkan nyawanya untuk sebuah apartmen, menyumbangkan semua penjimatan ke rumah anak yatim

Pesara berusia 85 tahun dari Republik Komi diterjemahkan juta rubel Pusat Pemulihan Kanak-kanak untuk anak-anak yatim dan kanak-kanak tidak diberi rawatan ibu bapa.

Selama lebih dari 40 tahun, guru Evgeny Popov diselamatkan untuk sebuah apartmen atau rumah baru, menanggalkan sebahagian besar pendapatannya, Saya menolak segala-galanya dalam diri saya.

Walau bagaimanapun, baru-baru ini seorang lelaki dari akhbar tempatan mengetahui tentang masalah pusat pemulihan dan memutuskan itu kanak-kanak memerlukan wang ini.

Evgeny tidak mempunyai keluarga sendiri, sepanjang hidupnya yang diberikannya kepada anak-anak lain - dia mengajar sejarah di sekolah.

Pekerja pusat sosial sangat terkejut dengan jumlah itu dengan enam nol, yang dipindahkan oleh dermawan yang tidak diketahui. Mereka memutuskan untuk mengetahui siapa lelaki ini. Tertarik ke bank, menjelaskan keadaan dan dapat mengetahui nama dan alamat pesertanya.

Yevgeny Popov, yang datang melawat dengan pekerja pemulihan, menjelaskan bahawa dia tidak mempunyai anak-anaknya, tetapi sekarang Beberapa dozen cucu muncul sekaligus.

Datuk Laksamana, iaitu, sumbangan di pusat itu dipanggil, mereka membelanjakannya dengan bijak: mereka membeli perabot baru untuk kanak-kanak, membeli komputer.

Lelaki itu tidak tersilap dalam keputusannya - dia tidak mempunyai jutaan lagitetapi kemudian orang selalu datang kepadanya untuk berbual, minum teh, bantu dia dengan kerja rumah. Dia muncul sebuah keluarga yang besar dan mesra, yang dia impikan sepanjang hidupnya.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan