Bapa tunggal mengamalkan lima kanak-kanak kurang upaya

Subjek British Ben Carpenter menjadi bapa tunggal paling luar biasa. Jadi dia menelefon ahli-ahli Metro penerbitan.

Lelaki itu mengambil tempat perlindungan dan anak yatim untuk menaikkan lima orang anak. Mereka semua menderita penyakit yang teruk dan patologi genetik.

Orang Britain mengambil anak pertama Jack dari rumah anak yatim piatu untuk orang cacat apabila pengangkat berusia 21 tahun.

Sekarang lelaki itu sudah berusia 34 tahun, dan dia sendiri menjaga anak-anak lima, yang ternyata tidak perlu untuk ibu bapa mereka sendiri kerana hakikat bahawa mereka semua dilahirkan ke dalam dunia yang terancam sakit.

Selepas Jack, dia mengambil anak perempuan Rubi berusia tujuh tahun dengan scoliosis yang teruk, kebutaan dan sindrom Robin, kakaknya yang berusia enam tahun, Lucy, yang telah cacat kongenital, Jos, 3 tahun, yang dilahirkan dengan kelainan kromosom Down.

Perhatian khusus diberikan kepada bapa yang luar biasa selepas dia memutuskan untuk mengambil bayi kelima, satu tahun setengah Noah, yang mempunyai kecacatan pada anggota badan.

Ben melaporkan kepada wartawan bahawa dia tidak berfikir untuk berkahwin, kerana dia adalah gay, tetapi dia memberi jaminan bahawa ini tidak menghalangnya suka kanak-kanak dan menjaga mereka. Perkara utama yang dia ajarkan kepada anak angkatnya - jangan biarkan penyakit merosakkan kehidupan, menjadikannya tidak menarik dan kaya.

Ibu berusia 65 tahun, Ben, serta semua teman dan teman wanita, membantu menjaga anak-anak.

Ben sendiri pergi bekerja setiap hari - memberi makan keluarga besar tidak mudah. Dia bekerja dalam jagaan dan menasihati ibu bapa yang akan mengambil anak kurang upaya ke dalam keluarga.

Ben Carpenter diiktiraf pengangkut terbaik tahun ini di Britain kerana sumbangannya yang besar untuk membantu kanak-kanak kurang upaya.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan