Ayah boleh: Ayah Inggeris membantu anaknya tidak terlepas gol sendiri

Di Internet, video yang mana ayah benar-benar menyelamatkan hasil permainan bola sepak kanak-kanak, dan pada masa yang sama menunjukkan dunia sebagai contoh kasih sayang tanpa batas dan melulu.

Bapa yang datang sebagai penggemar perlawanan bola sepak di antara dua pasukan kanak-kanak, tidak dapat duduk di podium dan memutuskan untuk berdiri di dekat pintu, yang anaknya pintar mempertahankan diri.

Kanak-kanak itu terganggu seketika dan memandang jauh, dan dari bola terbang ke pintu pasukan menyelamatkan bapa penjaga goldan dia melakukannya dengan cara yang sangat luar biasa - dia bergegas ke hadapan dan menolak anak kecilnya tepat di atas bola.

Penjaga gol itu jatuh dan menyakitkan sikunya, tetapi kehormatan pasukan akhirnya tidak memalukan - bola itu dipukul oleh tubuhnya.

Perlawanan bola sepak kanak-kanak berlaku di Liverpool. Adalah diketahui bahawa ayah penjaga gol - peminat bola sepak yang gemartetapi itulah sebabnya ramai orang membenarkan perbuatannya dengan mengalami hasil perlawanan, walaupun tidak termasuk dalam jadual kejohanan.

Pengguna mengagumi reaksi dan penjagaan ayah, kerana terima kasih kepadanya, pasukan itu dapat menang. Malah, dia menyelamatkan kanak-kanak daripada kebimbangan tentang kekalahan.

Bagaimanapun, pertolongan ayahnya melecehkan ibu bapa pemain dari pasukan lawan, tetapi hakim, menonton video yang difilmkan untuk pertandingan, menolak untuk mengubah keputusan pertemuan itu, mengatakan bahawa "bola sepak adalah permainan tim" dan oleh itu "dia tidak melihat sesuatu yang aneh".

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan