Dia malu kerana mempunyai banyak anak: bapanya meninggalkan anaknya di gereja kerana penolakan kawan

Di India, bapa ramai kanak-kanak kerana penolakan kawan-kawan dan jiran tentang bilangan anak-anak yang banyak meninggalkan bayi di gereja.

Rakan-rakan kerap memboloskan empat anak ayah dari kota Kerala tentang kesuburannya yang luar biasa.

Pada satu ketika, jiwa lelaki itu tidak dapat menahan tekanan dan buli, dan dia memutuskan menyingkirkan anak bongsu dalam keluarga besarnya.

Lelaki berusia 32 tahun dibawa tiga hari bayi ke gereja

Kamera pengawasan mencatatkan perpisahan yang menyentuh kepada bapa dengan bayi. Sebelum anda meninggalkan serbuk di lantai sebuah institusi keagamaan, ayah menciumnya.

Bayi dibelanjakan di atas lantai sepanjang hari. Hanya pada waktu petang boleh orang-orang paroki, yang datang ke solat malam, temukannya.

Polis di video ini telah menubuhkan identiti bapa.

Mereka menahan dia dan isterinya berusia 28 tahun. Isteri mengesahkan bahawa dengan tindakan ini mereka terpaksa membuat keputusan kerana penolakan yang berterusan dari kawan-kawan dan jiran-jiran, serta kenyataan-kenyataan mengejek saudara-saudara mereka sendiri.

Mereka sudah mempunyai tiga anak lelaki - lapan, enam dan empat tahun. Kerana anak keempat, yang dilahirkan hanya tiga hari lalu, hubungan dengan orang lain boleh merosot sepenuhnya.

Pasangan yang dituduh dengan kekejaman kepada bayi.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan