Ayah tunggal menjadi terkenal dengan lukisannya tentang kehidupan dengan seorang anak

Seorang artis dari Taiwan, yang jatuh ke bawah untuk mengambil anaknya sendiri, mendapat ketenaran di seluruh dunia selepas dia mula memberitahu dalam gambar mengenai kehidupan harian anda dengan bayi anda.

Nama sebenar artis ialah Lan Shengze, dan selama hampir 20 tahun dia telah bekerja di bawah BLUE pseudonymism.

Anak Lan dilahirkan empat tahun yang lalu, dia tidak memberitahu sesiapa apa yang berlaku, di mana ibu anak itu telah pergi, hanya diketahui bahawa sejak kelahiran bayi, lelaki itu telah menjaga dirinya sendiri.

Dari hari-hari pertama keperawanan, Lan mula membuat satu siri lukisan yang menunjukkan semua kegembiraan dan kesukaran untuk membesarkan anak. Beliau baru-baru ini memutuskan untuk menerbitkannya. Tiba-tiba datang berjaya, kerana Dalam lukisan ini, ramai ibu bapa telah mempelajari pemandangan dan emosi yang menyedihkan.

Lan sendiri berkata bahawa dia mula melukis beberapa saat hidup bersama anaknya hanya ingat mereka, menangkap mereka selama-lamanya. Tidak seperti fotografi biasa, lukisan itu mempunyai "jiwa", warna emosi yang lebih terang. Ia adalah, nampaknya, dan dirasakan oleh pengguna Internet, kerana lukisan artis Taiwan mendapat populariti yang luar biasa.

Seniman menumpukan sepanjang hari kepada kanak-kanak itu, dan jika dia melihat sesuatu yang layak untuk dilukis, dia hanya melukiskannya dengan pensil, melukis dan mengeluarkan butiran pada waktu malam, ketika anak itu tidur.

Hari ini, Lan telah mengumpulkan beberapa ratus lukisan yang menunjukkan secara terperinci setiap tahun kehidupan anaknya, kesukaran dan pencapaiannya.

Artis merancang untuk menggabungkan semuanya ke dalam pameran pada hari budaknya menjadi dewasa. Dia percaya bahawa ini akan menjadi hadiah terbaik yang pernah diberikan oleh ayah kepada anak-anak mereka.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan