Ayah Megan Markle akan menyaman anak perempuan yang mengandung itu

Duchess of Sussex Megan Markle harus melahirkan anak sulungnya pada musim semi, dan seluruh keluarga diraja bersiap untuk acara penting ini. Walau bagaimanapun, saudara-mara Megan memutuskan untuk tidak berhenti. Jadi, ibu Megan Doria Rhendland mula menghadiri kursus penjagaan bayi dengan baik terlebih dahulu, walaupun pada hakikatnya Megan dan Harry memutuskan untuk menyewa pengasuh profesional, Connie pengasuh yang terkenal.

Berikutan nenek masa depan, Bapa Megan Thomas Markle juga mengumumkan haknya untuk berkomunikasi dengan cucu diraja.

Harus diingat bahawa untuk mencapai matlamatnya, lelaki itu memilih cara yang agak luar biasa. Dia memutuskan untuk memulihkan hubungan yang hancur dengan anak perempuannya di mahkamah.

Pertama, beliau membahas golongan paderi, Uskup Agung Canterbury dan diminta untuk membantunya untuk berdamai dengan Megan. Pada masa yang sama, dia mengancam jika anak perempuannya enggan berkomunikasi dengannya, dia akan pergi ke mahkamah, kerana oleh undang-undang mempunyai hak penuh untuk berkomunikasi dengan cucu masa depan.

Megan memecah semua hubungan dengan ayahnya berusia 74 tahun Thomas selepas perkahwinannya. Lelaki itu sejak itu dengan keteraturan yang terperinci muncul di media dengan permintaan maaf awam kepada anak perempuannya, tetapi setakat ini Duchess Megan tidak bertindak balas terhadap ini dan terus menjaga ayahnya di jauh.

Mengenai kehamilan anak perempuannya, dia belajar dari mesej rasmi wakil rumah diraja di radio. Sekarang lelaki itu berharap seorang lelaki dilahirkan dan mereka akan memanggilnya Thomas.

Konflik antara Megan dan dia berlaku kerana Thomas Markl bersetuju untuk menimbulkan paparazzi, yang sedang menyiapkan beberapa gambar palsu pada malam pernikahan Megan dan Putera Harry.

Keadaan ini telah diperburuk oleh anaknya sendiri, Bran Megan, yang menuduh ayahnya berkali-kali menggunakan kokain dan alkohol, dan juga memberitahu semua orang bahawa orang tuanya bercerai kerana perzinahan bapanya.

Thomas Markle menafikan tuduhan itu.

Tuntutan dari seorang paus yang tersinggung boleh pergi ke mahkamah secepat mungkin. Sekarang dia sedang menunggu pasangan kerajaan pulang dari lawatannya, selepas itu akan menjadi jelas sama ada Megan akan bersetuju untuk berbincang dengannya dan membincangkan kemungkinan berkomunikasi dengan cucunya masa depannya.

Jika apa-apa mesyuarat tidak berlaku, dia akan segera pergi ke mahkamah. Perspektif menuntut seorang wanita hamil dia tidak takut, dalam apa jua keadaan, ini adalah bagaimana dia memberitahu wartawan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan