Kaedah paternal: di Ulan-Ude, bapa menyimpan anak-anak di dalam almari

Langkah-langkah pendidikan yang berbahaya didedahkan dalam salah satu keluarga di Ulan-Ude. Ada ayah Saya mempunyai tiga kanak-kanak di dalam almari linen selama dua hari. Hukuman itu teruk: kanak-kanak tidak menerima makanan dan tidak dapat keluar dari almari, bahkan ke tandas.

Beberapa tahun yang lalu, ibu kehilangan hak ibu bapa, anak-anak dikenal pasti untuk dibesarkan untuk bapa berusia 42 tahun. Penyiasatan, yang sedang dijalankan sekarang, terkejut dengan keputusan penjagaan dan mahkamah, kerana bapa banyak anak minum secara kerap dan tidak berfungsi di mana-mana sahaja.

Kanak-kanak memberitahu polis bahawa mereka telah diserang dengan apa-apa kesalahan, dan mereka memberitahu seseorang mengenai perkara ini di sekolah atau tadika takut.

Ketika bapa meminum elaun anak-anak yang akan datang, anak perempuan berusia 11 tahun itu, anak lelaki berusia 10 tahun dan anak perempuan lain, yang berusia hampir 5 tahun, duduk di dalam almari. Ayah menghantar mereka ke sana hanya kerana anak-anak, dari salah faham dan kecerobohan, membuka pintu dan membiarkan pemeriksa urusan belia ke rumah, yang datang untuk bertanya mengenai kehidupan keluarga yang sukar.

Sebelum ini, tiada siapa yang membuka pintu kepada gadis itu dari jabatan PDN, tetapi pada hari ini anak-anak pulang ke rumah dan pemeriksa dapat masuk ke dalam bilik dengan mereka. Keadaan kebersihan yang buruk memaksa pekerja PDN membuat protokol pada bapanya.

Ketika gadis itu mengucapkan selamat tinggal dan meninggalkan rumah, lelaki itu mengalahkan anaknya dan mengunci kunci di lemari linen.

Seorang wanita baru hati izuver, ketika dia tidur pada waktu malam, membantu kanak-kanak - Membawa makanan ke dalam almari dan memberi balang kaca supaya lelaki itu boleh pergi ke tandas.

Tiada seorang pun yang akan mengetahui mengenai penghinaan dua hari ini jika bukan untuk langkah pendidikan yang lain - bapa melanda anak perempuannya dengan teliti di telinganya supaya dia dihantar ke doktor ENT.

Kecederaan itu serius, gadis itu wajah pekak. Doktor melaporkan kejadian itu kepada polis. Perintah pengawal mengadakan pemeriksaan.

Kanak-kanak, bosan dengan dibuli, tidak dapat menahannya dan memberitahu polis tentang segala yang mereka perlu lakukan.

Woe-ayah sedang disiasat. Dia dikenakan segera lima artikel kod jenayah - penyeksaan, kehilangan kebebasan yang menyalahi undang-undang dan sekaligus tiga pelanggaran undang-undang untuk melaksanakan tanggungjawab untuk membesarkan kanak-kanak.

Dad mengiktiraf rasa bersalah, tetapi terus menegaskan bahawa dia melakukan segala-galanya secara eksklusif untuk kebaikan anak-anak itu sendiri dengan tujuan pendidikan.

Kanak-kanak diserahkan kepada penjagaan ibu saudara mereka, mereka dilatih di sebuah sekolah berasrama penuh dengan penginapan sepanjang hari. Pakar psikologi terus bekerjasama dengan mereka, serta semasa tindakan penyiasatan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan