Dengan segenap hati saya: Ayah terkejut Internet dengan benteng salju yang dibina untuk anak perempuannya yang kurang upaya

Kubu salji yang dibina oleh penduduk Ohio Gregg Eichorn sedang dibincangkan secara aktif di rangkaian sosial. Manusia dibina bandar salji yang luar biasa untuk anak perempuannya yang kurang upayauntuk menggembirakannya. Tetapi dia sendiri malu untuk menunjukkan dunia kreativiti beliau. Benteng itu difoto dan diletakkan di Internet oleh rakan Gregg. Gambar menunjukkan gua-gua salji yang luar biasa dengan lubang-lubang, serta anak perempuan pengarangnya sendiri, bernama Zakhara, yang benar-benar puas dengan hadiah ini.

Dalam masa beberapa hari, ayah penyayang Gregg telah menjadi bintang sebenar rangkaian sosial.

Berjuta-juta orang mengagumi kubu saljunya, tetapi Eichorn sendiri tidak berfikir bahawa dia melakukan sesuatu yang luar biasa - dia, dalam kata-kata beliau, "hanya melakukan apa yang perlu dia lakukan untuk anak-anaknya". Beliau mempunyai sembilan daripadanya, lapan daripada mereka adalah bilik penerimaan tetamu. Salah seorang anak perempuan sejak lahir mempunyai kecacatan yang teruk.

Tanpa mengetahui, Gregg Eichorn melancarkan flashmob baru yang baik, di mana orang mula membina bandar-bandar salji dan bukit-bukit, kubu-kubu dan orang-orang salji semata-mata untuk kanak-kanak kurang upaya mereka, serta anak-anak tetangga, rakan-rakan dan anak lelaki dan perempuan yang tidak dikenali

Gregg memberikan nasihat, petua saham, mencadangkan idea untuk pembinaan salji itu. Setiap hari, berpuluh-puluh orang berpaling kepadanya dengan permintaan untuk mencadangkan cara terbaik untuk membina sebuah bandar salji untuk kanak-kanak dan dengan itu memberinya kegembiraan.

Tahun ini di Ohio, jumlah rekod salji jatuh, membuat idea idea itu, dan Gregg sendiri kini merupakan salah satu pesaing utama untuk gelaran "Bapa Tahun", persaingan di negeri ini berlaku setiap tahun.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan