Anak yang "istimewa" penyampai TV Svetlana Zeynalova menawan semua orang dengan bakatnya

Penyampai TV Svetlana Zeynalova mengejutkan semua orang dengan gambar karya anaknya yang "istimewa" - gadis yang sangat tepat menyalin karya Van Gogh "Sunflowers". Sasha yang berusia 10 tahun mengalami kelahiran autisme.

Van Gogh "Sunflowers"

Svetlana bertemu dengan ayahnya, Alexey Glazatov, ketika bekerja di Radio Maximum, di mana lelaki itu adalah pengarah program. Tetapi perkahwinan itu pendek - hanya setahun. Apabila Sasha dilahirkan dan menyedari diagnosisnya, pasangan itu berpecah. Untuk masa yang lama, Svetlana tidak memberitahu sesiapa sahaja bahawa anak perempuannya adalah "istimewa", dia mengalami kesulitan menerima realiti ini, dan telah belajar untuk hidup dengannya untuk masa yang lama..

Suami awam kini muncul beberapa tahun kemudian. Dmitry Lensky tidak takut akan masalah yang perlu dikongsi bersama dengan Svetlana, atau diagnosis anak perempuannya. Terdahulu, Svetlana memulakan hubungan dengan seorang lelaki, tetapi mereka berakhir pada hari ketika dia memperkenalkan pemenangnya kepada anak perempuan "istimewa" - pengantin lelaki itu melarikan diri.

Lensky berjaya meningkatkan hubungan dengan Sasha, dan melakukan yang mustahil: mengajar bayi supaya tidak takut ruang terbuka.

Penyampai TV, yang sangat keras pada keibubapaan, tidak pasti bahawa mereka boleh mempunyai anak yang sama dengan Lensky, dan oleh itu serius memikirkan tentang penggunaan. Tetapi pada bulan Mei tahun ini dia mempunyai anak perempuan lain, yang dikenali sebagai Veronika. Lensky hadir ketika lahir.

Penyampai TV duduk di atas perintah selama sebulan setengah dan kembali bekerja semula.

Sekarang, pada desakan pelanggan, yang mencatatnya anak perempuan sulungnya Sasha mempunyai bakat artis yang unik, Svetlana berfikir tentang mencari guru untuk seorang gadis - dia kemungkinan besar tidak akan dapat menghadiri sekolah seni, kerana dia bertindak sedih kepada kumpulan besar.

Cerita diketahui ketika autisme menunjukkan bakat yang luar biasa: penyanyi Susan Boyle, kuartet badut terkenal "Unas Aspergers", artis Stephen Wiltshire dari Britain, mencipta gambar dengan ketepatan yang luar biasa dalam menghasilkan semula kawasan itu dari ingatan, artis Richard Vouro, seorang lelaki yang mempunyai memori fenomenal Kim Pick, artis (induk dalam imej kucing) Gottfried Myndn - semua orang ini menderita autisme, yang tidak menghalang mereka daripada mendapat kemasyhuran di seluruh dunia, kerana bakat orang yang mengalami gangguan spektrum autisme kadang-kadang tidak mengenal sempadan. Perkara utama - masa untuk mempertimbangkan bakat dan memberinya peluang untuk berkembang.

Susan Boyle
tunjukkan kumpulan "UnasAperperper"
Stephen Wiltshire
Kim Pik
kucing Gottfried Minda

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan