Perjudian demi: penjaga menjadikan anak itu menjadi tidak sah demi manfaat

Di Wilayah Magadan, jenayah yang besar terhadap seorang kanak-kanak diturunkan. Kustodian kebuluran kanak-kanak itu selama bertahun-tahun untuk menerima faedah sosial. Kanak-kanak yang kurus mendapat kecacatan.

Wanita kejam adalah penjaga rasmi kanak-kanak itu, yang ditinggalkan tanpa penjagaan ibu bapa. Untuk masa yang lama dan sistematik, dia tidak membenarkan bayi makan dengan jumlah yang betul, dan juga memberi makan ubat-ubatan, dari mana budak itu sentiasa loya. Jadi dia menyesatkan para doktoryang menyatakan penyakit parah di saluran gastrousus.

Akibatnya, kanak-kanak itu diberi kecacatan dan diberikan manfaat sosial.

Wanita itu dengan cepat menghargai manfaat "pendapatan" tersebut, serta manfaat sosial lain yang diberikan kepada keluarga yang mempunyai anak kurang upaya, dan mula menjaga status wad dikekalkan.

Tujuh tahun yang panjang kanak-kanak kebuluran, hanya memberi minimum supaya dia tidak mati, dan juga terpaksa mengambil pelbagai ubat. Akibatnya, badan lelaki itu "menyerah", penyakit itu bermula dengan keletihan ekstrem.

Kebenaran itu diketahui selepas kanak-kanak itu dimasukkan ke hospital dalam keadaan serius dan diperiksa dengan teliti.

Jawatankuasa Penyiasatan membuka kes jenayah. Kerosakan yang disebabkan oleh kanak-kanak itu, penyiasat menganggarkan sebagai serius. Kes itu akan dibawa ke mahkamah tidak lama lagi.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan