"Mereka bodoh!": Juara Olimpik menghina anak-anak

Nama juara Olimpik dua kali dalam pagar 2016 Yana Egoryan tidak meninggalkan berita ini pada hari ini. Tetapi atlet telah menjadi terkenal bukan untuk pencapaian profesional baru, tetapi untuk dengan mengatakan tentang kanak-kanak.

Pemain lelaki berusia 24 tahun itu memanggil kanak-kanak itu "bodoh", menjawab soalan daripada wartawan mengenai sama ada dia ingin menjadi jurulatih kanak-kanak selepas menyelesaikan kerjayanya.

Dia menyatakan bahawa jurulatih tidak akan berada dalam apa-apa cara, walaupun sikapnya yang agak lumayan terhadap anak-anak, kerana dia percaya itu kanak-kanak bodoh. Menyedari bahawa dia telah mengatakan sesuatu yang menyakitkan hati, Yana pulih, mencatat bahawa mereka bodoh dalam pengertian kata yang baik (saya hairan bagaimana ini?).

Untuk mengatasinya, juara berkongsi kekhuatirannya tentang masa depannya (dalam perspektif) keibuan. Dia menyatakan bahawa dia waspada terhadap idea ini dan tidak bersedia menjadi ibu pada prinsipnya.

Ini, seperti yang anda ketahui, tidak dapat dikembalikan, dan oleh itu jurulatih Yana Sergei Semin terpaksa membenarkan dirinya untuk perkataan "anak-anak bodoh". Dia menjelaskan bahawa Yana tidak mahu menyinggung sesiapa pun, dia hanya "menyatakan dirinya tidak berjaya," dan meminta ibu bapa seluruh negara dan seluruh dunia hanya mengabaikan kata-katanya.

Sergey Semin

Beliau juga menyatakan bahawa Egoryan sendiri pada permulaan kelasnya juga agak bodoh, dan dengannya staf pelatih terpaksa mengalami banyak masalah. Dia tidak hanya tahu bahasa Rusia (dia hanya bercakap bahasa Armenia), tetapi dia sentiasa hilang di bandar - dalam perjalanan untuk berlatih atau dalam perjalanan pulang. Dia kerap terpaksa mencari.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan