Olga Buzova mengumumkan niat untuk mengambil anak

Penyanyi pop terkenal dan bintang "House-2" Olga Buzova berfikir tentang anak-anak.

Walau bagaimanapun, ia adalah mengenai keinginan untuk mempunyai seorang anak perempuan, serta kemungkinan mengamalkan seorang kanak-kanak yang ditinggalkan tanpa cinta ibu bapa, katanya kepada pelanggannya dalam rangkaian sosial.

Penyanyi itu ditolak oleh hadiah yang menyentuh itu dari peminat kecil yang disampaikan gadis itu kepada Buzova selepas konsertnya.

Pada mulanya, gadis kecil dari bahagian bawah hatinya menari Buzova di bawah komposisinya sendiri, dan kemudian dia menyampaikan surat, dua beruang mainan dan buku nota dengan rhinestones. Gadis itu meminta penyanyi untuk menulis di buku nota ini yang paling "rahsia penting".

Hanya selepas bertemu dengan Sonia (nama peminat muda itu), Buzova menulis itu benar-benar mahukan anak perempuannya sendiri. Pada masa yang sama, apabila ditanya oleh wartawan sama ada dia tidak mahu mengamalkan anak, Buzova menjawab bahawa dia sudah memikirkannya dan menganggapnya sangat mungkin.

Baru-baru ini, Web menyebarkan maklumat yang Buzova sudah hamil, tetapi dia belum menerima pengesahan rasmi.

Kehidupan peribadi Olga belum lengkap. Selepas perceraian dari pemain bola sepak Tarasov, dia cuba untuk mencari dirinya seorang lelaki yang baik, demi yang walaupun persembahan "Marry Buzova" dilancarkan. Pada akhir dia memilih salah seorang peserta. Denis Lebedeva, tetapi dia menipu dia dan tidak akan berkahwin.

Jadi sementara rumah Olga hanya bertemu dengan dua anjing kegemarannya, Chelsea dan Hawa.

Perceraian Olga dari Dmitry Tarasov sangat menyakitkan untuk semua peserta dalam acara tersebut. Dua tahun yang lalu, pasangan itu secara rasmi bercerai, tiga bulan lalu, Dmitry Tarasov, dalam perkahwinan baru dengan model Anastasia Kostenko, mempunyai anak perempuan.

Buzova berusia 32 tahun, dan dia sedar bahawa sudah tiba masanya untuk melahirkan anak.

Tetapi untuk sekarang, semuanya bergantung pada hakikat bahawa penyanyi itu tidak dapat mencari seorang calon yang layak untuk peranan bapa anak masa depannya dan suaminya. Beliau menegaskan banyak kali bahawa dia mahu bertemu dengan orang yang tidak berkaitan dengan media, yang bebas dari rangkaian sosial, kuat, berani dan penyayang.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan