Satu dengan anak yang sakit: bekas penyanyi utama "Ranetok" dengan bayi itu ditinggalkan oleh suaminya

Pemain berusia 28 tahun, Zhenya Ogurtsova, bekas penyanyi utama kumpulan "Ranetki" dibiarkan bersendirian dengan anak yang sakit di tangannya. Anaknya mengatasi radang paru-paru dengan komplikasi, dan suaminya memanfaatkan masa ini untuk meninggalkan keluarga. Pasangan Anatoly Ramonov menjadikannya berdasarkan semua pemikiran skandal - dengan catatan kotor di Internet, dengan ancaman dan pemerasan.

Isterinya tidak begitu bertuah sejak kebelakangan ini - cubaan untuk membuat kerjaya muzik solo tidak berjaya, dan kemudian penyakit itu datang - Zhenya sudah buta dalam satu mata kerana distrofi retina, dan sekarang dia dan doktor cuba menyelamatkan mata kedua, visi terus merosot.

Dan kini suaminya, pereka Anatoly Ramonov, dengan siapa Eugene secara rasmi berkahwin selama lebih dari tiga tahun, telah memutuskan untuk bercerai. Zhenya mendakwa bahawa lelaki itu baik dan tanpa keluarga, kerana selepas meninggalkan dia tidak pernah memanggil untuk bertanya bagaimana kanak-kanak merasakan bahawa doktor telah didiagnosis pneumonia.

Menurut rakan-rakan Eugene, masalah dengan Anatoly telah lama tertunda. Lelaki itu tidak berbeza kemurahan hati, tidak menghina penghinaan dan penghinaan, bukan hanya di alamat isterinya, tetapi juga di alamat anaknya sendiri.

Sekali lagi, Zhenya Ogurtsova melakukan perbuatan seorang wanita Rusia yang tipikal - dengan segenap jiwanya membantu Ramonov, yang berasal dari Ukraine, menetap di ibu negara, membantu mendapatkan kewarganegaraan Rusia, paspor, menjadikannya tempat tinggal di Moscow, membantu kerja. Sekarang dia benar-benar kehilangan - Bagaimanakah seorang lelaki dapat melakukan ini kepada dia dan anaknya sendiri?

Kes itu belum sampai kepada perceraian rasmi, tetapi Anatoly telah memberi Zhenya untuk memahami bahawa dia berhasrat untuk mendakwa untuk memperoleh harta bersama. Rakan-rakan dan rakan-rakannya di kedai muzik berdiri untuk Zhenya, tetapi lelaki itu secara mutlak enggan bercakap dengan mereka, mengancam akan mengambil tindakan jika pihak luar tidak berhenti masuk ke dalam urusan peribadi.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan