Pengiklanan yang sangat jujur: jenama Mothercare ditembak di wanita pengiklanan selepas bersalin tanpa photoshop

Pengilang produk-produk British untuk bayi yang baru lahir dan ibu melahirkan jenama Mothercare melancarkan kempen pengiklanan yang sangat jujur, yang tidak melibatkan model fesyen yang anggun, tetapi yang paling banyak ibu-ibu yang sebenar dengan bayi yang tidak diperkosa, photoshop dan cara lain.

Dalam iklan jenama muncul wanita yang baru-baru ini menjadi ibu, mereka muncul di hadapan kamera dengan semua tanda regangan dan kilo tambahan.

Jadi pengeluar barangan kanak-kanak akan menghancurkan stereotaip yang membuat jutaan wanita berasa lebih rendah - ketika dalam iklan mereka melihat seorang ibu yang sportif dan sesuai dengan bayi, mereka dan kelemahan luar mereka mula merasa seperti orang buangan, yang merendam ibu muda dalam kemurungan.

Foto-foto dalam rangka syarikat pengiklanan tidak tertakluk kepada pemprosesan - ini merupakan prasyarat. Kempen itu disertai dengan slogan dan hashtag #BabyProudMums ("Bangga menjadi ibu").

Inisiatif pengilang barang-barang kanak-kanak Inggeris seperti wanita, dan beratus-ratus wanita berkata untuk mengambil bahagian dalam kempen ini. Ramai menyatakan bahawa kehamilan itu indah kepada dirinya sendiri, dan tanpa photoshop, dan memuji pengarang idea kreatif.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan