Tunjukkan keluarga anda dan memenangi tablet: pertandingan foto "Anak-anak Rusia - 2018" diumumkan di negara ini

Satu pertandingan unik Rusia semua "Kanak-kanak Rusia-2018" diumumkan oleh wakil-wakil Persatuan kewartawanan antara etnik. Setiap Rusia apa jantina, umur dan kewarganegaraan boleh mengambil bahagian jika ia menunjukkan seluruh negara gambar dengannya kanak-kanak atau beberapa kanak-kanak.

Keadaan utama - kedua-dua ibu bapa dan anak-anak dalam foto mestilah berpakaian kostum kebangsaan. Persaingan kreatif seperti itu, menurut penganjur, akan memberi "keteguhan" yang ketara kepada kebangkitan semula minat dalam kebudayaan kebangsaan dalam pelbagai keluarga Rusia.

Sehingga 15 Mei 2018, mereka yang ingin mengambil bahagian perlu mengisi borang yang mudah dan menghantar tidak lebih daripada tiga gambar mereka dengan kanak-kanak di bawah umur 14 tahun. Dalam foto itu hanya boleh menjadi anak-anak atau seluruh keluarga dalam kostum tradisional orang-orang mereka. Foto dan profil sedang menunggu di deti@nazaccent.ru.

Kerja ini akan dinilai oleh jurugambar profesional dan wartawan dari seluruh negara, pemenang pertandingan antarabangsa, pakar dalam bidang etnografi dan sejarah. Nama-nama pemenang peraduan akan diumumkan. 1 Jun, 2018 pada Hari Kanak-kanak.

Juri hanya akan menentukan pemenang, tetapi Pengguna internet akan mengundi untuk tempat kedua dan ketigaKerana galeri semua kerja akan dibentangkan kepada penonton.

Pemenang akan menerima hadiah berharga - komputer tablet.

Ibu bapa yang membuat keputusan untuk mengambil bahagian harus sedar bahawa untuk setiap foto anda perlu membuat penerangan ringkas tentang pakaian. Foto yang telah diserahkan kepada pertandingan pada tahun-tahun sebelumnya, tidak boleh dihantar lagi. Syot kilat harus semula jadi. Tanpa menggunakan bingkai grafik, tandatangan, tarikh. Juga, menukar foto dalam editor foto tidak dialu-alukan.

Besar "asal" yang memutuskan untuk berpakaian seorang kanak-kanak dalam guaman elf atau hobbitHarus difahami bahawa gambar-gambar kanak-kanak dan remaja dalam kostum pakaian mewah adalah hebat, walaupun mereka akan disentuh oleh ahli-ahli juri, tetapi mereka tidak akan dapat mengambil bahagian dalam pertandingan itu. Ini adalah peraturan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan