Butiran ujian transgender sinis pada kanak-kanak Amerika yang dipublikasikan.

Kegelisahan emosi di seluruh dunia menyebabkan kenyataan pengumuman terkenal Ryan Anderson.

Dia menyatakan itu dengan pengetahuan pegawai kerajaan di Amerika Syarikat eksperimen yang tidak berperikemanusiaan terhadap kanak-kanak dan remaja.

Aktivis LGBT dan orang transgender yang kini memasuki semua peringkat kerajaan telah memulakan penggunaan ubat hormon untuk kanak-kanak.

Pada mulanya, menurut publisiti, pil yang disamarkan sebagai vitamin di sekolah adalah meninggal dunia akil baligh semula jadi. Dan kemudian mereka mula memberi hormon seks yang bertentangan.

Oleh itu, kanak-kanak perempuan kerap mendapatkan testosteron hormon seks lelaki, dan lelaki - hormon wanita estrogen.

Publisiti yang menjalankan siasatan menegaskan bahawa ini dilakukan supaya kanak-kanak itu Saya mahu menukar lantai ke seberang.

Semua ini adalah ideologi yang muncul sejurus selepas proses Oberggell pada tahun 2015, yang mengakibatkan pengesahan perkahwinan sejenis di seluruh Amerika Syarikat. Selepas memenangi LGB, mereka memberi tumpuan kepada orang transgender.

Anderson menekankan bahawa di kalangan kanak-kanak dan remaja yang menjalani pembedahan secara seksual, kadar bunuh diri adalah 19 kali lebih tinggi daripada yang lain. Eksperimen jantina tersebut berlaku tanpa persetujuan ibu bapa, banyak ibu dan bapa tidak dimaklumkan oleh perkhidmatan perubatan institusi pendidikan yang anak-anak mengambil hormon.

Wawancara dengan Ryan Anderson dalam bahasa Inggeris, bertarikh 2 Mac, 2018, boleh dilihat di bawah.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan