Melahirkan pada tahap tertinggi: Nyusha menuntut ruang VIP dan menu peribadi dari restoran terbaik

Penyanyi terkenal Nyusha telah lama mengatakan bahawa dia bermimpi untuk menjadi seorang ibu. Dan pada akhir musim bunga, ia diumumkan kehamilannya. Sekarang mommy masa depan berbintang memutuskan pilihan institusi obstetrik.

Kebanyakan peminat menyangka bahawa melahirkan Nyusha akan pergi ke klinik luar negara, tetapi penyanyi itu memutuskan untuk tinggal di Rusia.

Kontrak untuk penyediaan perkhidmatan perubatan diselesaikan dengan klinik metropolitan "Lapino". Klinik ini sangat dikehendaki di kalangan bintang Rusia. Anak-anak Dakota dan Svetlana Zeynalova dilahirkan di sini, dan anak kembar Pugacheva dan Galkina dilahirkan di sini.

Adalah diketahui bahawa kos kontrak dengan klinik - kira-kira satu juta rubel. Jumlah ini termasuk penjagaan pranatal dan melahirkan anak. Untuk ruang VIP dan "kebiasaan" yang lain perlu membayar secara berasingan. Jadi, Nyusha meminta klinik untuk membekalkannya makanan dari tukang masak salah satu restoran metropolitan yang terkenal. Dan syarat ini "Lapino" berjanji untuk memuaskan hati.

Klinik ini mempunyai pengawal yang serius, pintu masuk yang berasingan untuk saudara-mara dan rakan-rakan pesakit "bintang". Inilah cara bilik VIP selepas bersalin.

Nyusha kini dalam bulan kelima kehamilan kelahiran dijadualkan pada bulan Oktober.

Bagi penyanyi, anak ini akan menjadi yang pertama, dan pasangannya Igor Sivov sudah mempunyai dua anak dari perkawinan pertamanya.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan