Nyusha menyanyi lagu anak lelakinya kepada anak perempuan yang baru lahir (video)

Penyanyi Nyusha, yang baru-baru ini menjadi seorang ibu, menunjukkan pelanggannya di rangkaian sosial, bagaimana dia menggembirakan anak perempuannya yang baru lahir. Bapa Igor Sivov menggoncang bayi itu, dan ibunya menyanyi lagu yang ditulis bertahun-tahun lalu oleh ayahnya sendiri - ahli legenda kumpulan "Tender May" Vladimir Shurochkin.

Sekali Shurochkin menulis buku kecil ini untuk Anechka (Nyusha). Sekarang gadis itu telah berkembang dan menjadi ibu, dia memutuskan untuk mendermakan lagu ini kepada anak perempuannya yang berusia dua minggu.

Penyanyi video yang disiarkan di rangkaian sosial, dan ia menyebabkan kegembiraan di kalangan peminat penyanyi. Tiada siapa yang malu bahawa Nyusha muncul sebelum kamera tanpa solek dan rambut, banyak yang menyatakan bahawa dalam apa-apa bentuk "rumah" Nyusha kelihatan cantik.

Vladimir Shurochkin pada tahun 90an adalah bintang sebenar, salah seorang penyanyi "May Affectionate", yang mengumpul stadium. Kemudian dia memilih kerjaya solo untuk dirinya sendiri, kerana dia berulang kali membuat rentetan dan bertengkar dengan kumpulan lain mengenai penggunaan fonogram. Tidak seperti yang lain, Shurochkin benar-benar menentang fonograms dan menyanyi secara eksklusif sendiri.

Ibu Anya Shurochkina (nama sebenarnya Nyusha) adalah seorang penyanyi dalam kumpulan rock. Sama ada berdasarkan kebetulan minat muzik, atau atas dasar perselisihan peribadi, ibu bapa memecah ketika Nyusha hanya berumur dua tahun.

Shurochkin pada kesempatan ulang tahun ke-12 anak perempuannya menulis beberapa lagu untuknya, ia bersama mereka bahawa dia memulakan perjalanannya ke pentas. Untuk membantu anak perempuannya pada peringkat itu, bapa terpaksa menjual apartmen itu dan menghantar semua dana untuk menyokong bakat anak perempuannya.

Kini Vladimir Shurochkin bukan sahaja seorang bapa penyayang, tetapi juga seorang penyanyi penyanyi.

Anak perempuan Nyusha dilahirkan di salah satu klinik AS, suaminya Igor Sivov hadir pada saat melahirkan anak dan kemudian menyatakan bahawa dia mula memahami dengan lebih baik bagaimana wanita rapuh dan bagaimana mereka memerlukan sokongan dan bantuan lelaki. Gadis itu menjadi anak sulung bagi Nyusha dan pasangannya.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan