Ia perlu pada masa: seorang lelaki berusia 8 tahun bertemu dengan keinginannya yang dihargai sebelum ancaman kebutaan

Wartawan lapan tahun Fred Howe memutuskan untuk memenuhi semua keinginan yang dihargai sebelum fungsi visualnya hilang. Budak itu telah menemui penyakit genetik yang jarang berlaku di mana dia secara beransur-ansur dan tidak dapat dielakkan harus menjadi buta. Ia tidak tertakluk kepada rawatan dan pembetulan. Kebutaan untuk Fred adalah masalah masa, dan ini akan berlaku tidak lama lagi.

Selepas doktor meluluskan keputusan sedemikian, kanak itu memutuskan bahawa sekarang dia perlu mula hidup pada kadar yang sangat cepat untuk mempunyai masa untuk melihat segala-galanya di dunia ini yang dia mahu lihat..

Kisah kanak-kanak itu masuk ke media Inggeris dan sangat menyentuh pembaca.

Budak itu mula melihat segala-galanya dengan penuh kasih sayang dan semangat, melukiskan apa yang dia sukai, cuba menyimpan butir-butir itu dalam ingatannya sendiri.

Dalam masa enam bulan sahaja, dia berjaya memanjat Menara Eiffel, secara peribadi bertemu dengan Mickey Mouse, berjaya bekerja sebagai zookeeper dan juga pemandu kereta api. Sekeliling orang asing yang biasa dan lengkap dengan rela menanggapi dan membantu anak itu merealisasikan impiannya. Jadi, dia berjaya menaiki limosin dengan Datuk Bandar di mana dia tinggal, belajar untuk berski di Alps.

Dalam semua perjalanannya, dia disertai oleh orang tuanya dan adik perempuannya. Ibu berusia 47 tahun, Karen, bapa berusia 46 tahun Dave dan kakak berusia 10 tahun Eva sepenuhnya menyokong anak itu dalam semua usaha beliau.

Kini budak lelaki dengan kesukaran yang besar membezakan cahaya dan kegelapan dengan satu mata, sementara yang kedua melihat setakat ini, tetapi tidak lebih jauh dari satu meter. Doktor mengatakan bahawa tidak lama lagi Fred akan kehilangan ini juga, dan oleh itu, ketika masih ada waktu, keluarga itu memutuskan untuk menunjukkan kepada anak studio Harry Potter, Legoland.

Sesetengah hasrat masih belum tercapai. Salah seorang daripada mereka - untuk masuk ke pusat angkasa Britain, akan segera dilaksanakan. Para angkasawan British belajar tentang sejarah kanak-kanak itu dan berjanji akan mengadakan lawatan menarik untuknya dan biarlah angkasawan duduk di kerusi ini.

Dan baru-baru ini mereka belajar tentang Fred dalam keluarga diraja, dan, mungkin, hasrat akhir senarainya akan segera dipenuhi - secara peribadi bertemu dengan Ratu Elizabeth.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan