Tetapi tidak berjalan kaki: di ibu rantau Novosibirsk mengangkut tiga kanak-kanak di dalam kereta

Dua ibu yang "pintar" di rantau Novosibirsk memutuskan bahawa tiga kanak-kanak boleh dengan selesa menaiki kereta bajanik. Itulah di mana mereka meletakkan tiga perempuan berumur 5 hingga 7 tahun. Hanya bayi itu dibawa ke salon.

Jadi syarikat yang ceria itu pergi dari rumah ke rumah. Setelah berhenti di lebuh raya berhampiran kampung Krivodanovka, para wanita membuka batangnya untuk mengalirkannya dan mengetahui bagaimana gadis-gadis itu berada di sana. Pada ketika ini, syarikat dan difoto pada gambar pemandu lain.

Gambar-gambar dalam masa yang singkat mengelilingi Internet, yang pengguna sebulat suara memutuskan bahawa ibu perlu menghukum, kerana mereka meletakkan kehidupan anak-anak mereka dengan risiko yang tidak wajar - sekiranya berlaku kecelakaan kecil, kanak-kanak perempuan boleh mati atau cedera serius.

Pengguna tidak menghadkan komen mereka ke alamat ibu dan memindahkan gambar ke Direktorat Polis Trafik di Wilayah Novosibirsk.

Pegawai polis lalu lintas mengambil gambar dan berjanji untuk mencari kereta, memasang dan mengundi pemiliknya. Jika fakta itu disahkan, wanita akan hadir di hadapan mahkamah atas tuduhan melanggar peraturan untuk mengangkut kanak-kanak.

Gambar-gambar yang berminat dan wakil-wakil penjagaan dan penjagaan.

Selepas menubuhkan identiti wanita, mereka juga berhasrat untuk menjalankan siasatan mereka sendiri dan mewujudkan keadaan di mana kanak-kanak yang dibawa dan bagaimana mereka dibesarkan. dengan cara yang tidak berperikemanusiaan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan