Pasangan yang baru berkahwin, Prince Harry dan Megan Markle sudah berfikir tentang mempunyai bayi

Pada 19 Mei, seluruh dunia, dengan nafas panjang, mengikuti perkahwinan diraja yang indah - Putera Harry berkahwin dengan aktres Megan Markl.

Dan keesokan harinya, seluruh masyarakat dunia bergegas untuk membincangkan berita terkini dari kehidupan keluarga diraja yang baru dibuat - Harry dan Megan merancang untuk mempunyai bayi.

Menjadi diketahui bahawa walaupun pada malam perkahwinan, Megan melawat ahli reproduktologi ginekologi dan menerima program khas, menyiratkan pemakanan yang betul dan latihan fizikal yang mencukupi.

Program ini akan membantu pasangan diraja untuk mengandung bayi.

Alasan untuk tergesa-gesa pengantin baru adalah - umurnya.

Megan akan bertukar 37 pada bulan Ogos, dan Harry adalah tiga tahun lebih muda daripada yang dipilihnya. Putera telah lama memikirkan anak-anak, tetapi, seperti yang dia sendiri telah berulang kali mengakui, hidupnya bukanlah "satu-satunya yang dikasihi" dengan siapa ia mungkin untuk melaksanakan rancangannya.

Kini realisasi impian Harry mengenai ahli waris akan Megan.

Ingatlah, pada 19 Mei, majlis perkahwinan Harry dan Megan Markle berlaku di Windsor Castle. Perkahwinan itu dihadiri oleh tetamu dari seluruh dunia, wakil keluarga diraja. Perayaan penyiaran yang luar biasa kelihatan berjuta-juta penonton di semua negara di dunia.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan