Tahun Baru Robin Hood: seorang lelaki mencuri hadiah untuk memberi mereka kepada anak-anak

Satu kejadian jenayah luar biasa sedang dibincangkan dalam Ugra. Seorang penduduk bandar merompak salah satu perusahaan. Dan ini mungkin satu kejadian jenayah biasa, jika tidak satu butiran: lelaki itu tidak mengambil apa-apa kecuali hadiah Tahun Barubahawa majikan telah bersedia untuk pekerja mereka.

Selepas rompakan berjaya semua beg kertas dan dada yang manis seorang penduduk Ugra diagihkan di jalan kepada kanak-kanak yang tidak dikenali.

Selepas bermain di Santa Claus, lelaki itu tenang dan pulang dengan rasa puas hati.

Walau bagaimanapun, wakil syarikat tenaga, yang mencuri bekalan Tahun Baru, melaporkan kejadian itu kepada polis. Jumlah kerosakan berjumlah 15 ribu Rubel.

Identiti perompak itu ditubuhkan dengan cepat - kamera video dipasang di pintu masuk syarikat. Ternyata sendiri yang mengisytiharkan "Santa Claus" sebelum ini telah diuji, dia berusia 37 tahun, dan lelaki itu tinggal di rumah seterusnya.

Menurutnya, dia berlalu dan melihat bahawa mereka memunggah kotak hadiah. Kurier terganggu untuk seketika, dan di sini satu pelan cemerlang matang - membuat gembira kerana banyak anak lain yang mungkin pada malam cuti.

Tertawa dengan sungguh-sungguh, polis membuka kes jenayah terhadap "Robin Hood Tahun Baru". Sekarang lelaki itu mengiktiraf dirinya sendiri. Dia menghadapi 3 tahun penjara kerana keyakinannya sebelum ini belum dibayar, dan pada masa kemurahan hati sebelum kemuliaannya, lelaki itu mabuk.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan