Apa yang harus dilihat dengan kanak-kanak: festival filem "Zero Plus" telah dimulakan di Rusia

Ibu bapa yang sangat hairan oleh apa filem dan kartun untuk menunjukkan kanak-kanaksupaya kedua-duanya berguna dan menyenangkan, mereka boleh mengambil sebagai asas untuk rancangan filem di rumah dengan kumpulan repertoir dibuka di Rusia perayaan pawagam kanak-kanak dan keluarga "Zero Plus".

Pembukaan berlaku di Tyumen. Festival ini membawa gambar yang dicipta oleh cinematographers dari negara-negara yang berbeza dan yang belum pernah berada di box office. Semua filem dan kartun mempunyai ciri yang sama - mereka tidak mempunyai had umur dan boleh ditunjukkan untuk kanak-kanak dari mana-mana umur.

Lebih daripada tiga ribu permohonan telah diterima untuk perayaan itu, tetapi tidak semua gambar melepasi pemilihan yang ketat, hanya 120 pita dari 26 negara di dunia yang dibenarkan dan diluluskan. Antaranya ialah lukisan dari Rusia, Jerman, Perancis, Sepanyol, Afrika Selatan, Australia dan negara-negara lain.

68 pita secara langsung mengambil bahagian dalam pertandingan ini, selebihnya dimasukkan dalam program untuk perdana, iaitu, ia akan ditunjukkan untuk kali pertama.

Penganjur perayaan unik mendakwa bahawa mereka melakukan perkara yang sangat penting, kerana pawagam tidak berfungsi untuk penonton penonton terkecil hari ini, dan filem kanak-kanak sebenar yang akan menjadi baik, akan difahami dan mudah, hari ini sangat sedikit dihasilkan.

Untuk melihat gambar-gambar perayaan dengan anak-anak, sebagai contoh, hujung minggu ini yang akan datang, tidak perlu pergi ke Tyumen dan membeli tiket perayaan. Tahun ini, penganjur telah mencipta talian pawagam "Zero Plus-TV". Jika apartmen mempunyai internet, maka mana-mana filem akan tersedia untuk dilihat pada bila-bila masa yang sesuai untuk kanak-kanak dan ibu bapanya.

Kelebihannya ialah dalam panggung wayang ini, anda tidak boleh hanya menonton filem itu, tetapi juga mengaktifkan fungsi "tontonan pintar" yang luar biasa, yang secara interaktif membolehkan anda menganalisis apa yang anda lihat. Bagi kanak-kanak, ia juga akan menjadi pengajaran perkembangan yang hebat..

Setakat ini, perdana lukisan Amerika "Rag Dolls" dan lukisan Rusia "The Little, Little Wind" telah berjaya.

Perlu diingatkan bahawa pemenang perayaan itu akan dipilih bukan sahaja oleh pengarah profesional dan pelakon, anugerah khas akan dianugerahkan kepada lukisan pada pendapat juri kanak-kanak. Penonton filem dalam talian dari seluruh negara juga boleh mengundi untuk filem kanak-kanak.

bingkai dari filem "Kecil, angin kecil"

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan