Malah kucing boleh difahami: di rantau Novgorod haiwan itu telah mengeluarkan pemilik yang tidak membayar tunjangan kepada anak-anak

Di rantau Novgorod, tiga kanak-kanak menerima tunjangan lama dari tingkah laku ayah yang tidak bersembunyi sejak bertugas selama beberapa tahun.

Lelaki itu "diluluskan" bailif kucing sendiri.

Bailiffs sekali lagi pulang ke rumah seorang penjahat, "lupa" mengenai hutang 800 ribu rubel kepada tiga anak mereka, tetapi lelaki tidak berada di rumah.

Kepada bailif, pintu dibuka oleh isteri undang-undang penghutang, yang meyakinkan bahawa dia tidak tahu di mana lelaki itu dan ketika dia akan pulang ke rumah.

Untuk meyakinkan bailif, dia menjemput mereka masuk ke dalam bilik dan melihat sendiri bahawa tidak ada orang yang menarik minat mereka.

Pada pandangan pertama, apartmen itu sebenarnya tidak ada orang lain.

Tetapi penjaga kepentingan anak-anak kecil tiba-tiba berdiri kucing domestik tuan rumah Dia berkelakuan aneh - duduk di tengah-tengah bilik dan Menatap sofa di kebingungan.

Para bailif memutuskan untuk melihat apa yang tertarik dengan penduduk berkaki empat di apartmen mereka sendiri, di mana segala sesuatu telah lama biasa dan biasa.

Salah seorang bailiffs bersandar dan bertemu dengan mata penghutang. Bapa kepada tiga orang kanak-kanak itu memutuskan untuk bersembunyi di bawah sofa.

Tingkah laku pemilik ini banyak kucing yang kagum, kerana dia memberitahu semua penampilannya datang kepada orang ramai.

Para bailif berjaya mengeluarkan penghutang dari bawah sofa dan menggambarkan kereta beliau, yang diambil untuk dijual 10 hari kemudian.

Kini anak-anak akan mendapat wang itudan ayah mereka pelajaran hidup yang penting.

Benar, tidak jelas sehingga akhir nasib kucing. Bailiffs tidak pasti bahawa haiwan itu akan terus hidup dengan pemiliknya.

Dalam apa jua keadaan, lelaki itu, yang tersinggung dengan pengkhianatan kucing, mengancam Vaska bahawa dia akan "menyerang bajingan itu" sejurus selepas keberangkatan bailif.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan