Suara asli: di rantau Nizhny Novgorod, kanak-kanak yang hilang itu terima kasih kepada suara ibu

Di rantau Nizhny Novgorod telah mencuba sistem baru untuk mencari kanak-kanak yang hilang. Gadis berusia dua tahun berjaya mencari tempat tinggal dan sihat tiga kilometer dari tempat dia hilang. Untuk penyelamat ini dimasukkan ke dalam pembesar suara pra-rakaman suara ibu yang hilang.

Kanak-kanak, bersama dengan ibunya dan kakak kembar, berjalan dengan haiwan kesayangan. Anjing itu melarikan diri, ibu saya benar-benar terganggu seketika untuk menangkap haiwan itu, dan apabila dia berpaling, dia tidak lagi di sana. Kakaknya tidak dapat menjelaskan dengan jelas di mana gadis itu pergi.

Penyelamat menghargai kawasan itu, menyekat semua pendekatan ke sungai, merekod suara ibu yang memanggil anaknya dan menghidupkan rakaman melalui pembesar suara.

Kanak-kanak itu berada di padang, bersembunyi di rumput tinggi. Gadis itu tidak kelihatan walaupun dari udara. Pada suara ibu, anak itu dengan amanah meninggalkan tempat perlindungan untuk memenuhi pasukan penyelamat.

Bayi itu ditemui oleh seorang pegawai polis, yang segera memaklumkan seluruh operasi di radio bahawa gadis itu telah dijumpai.

Secara keseluruhannya, lebih daripada 200 orang mengambil bahagian dalam operasi itu untuk mencari kanak-kanak - pegawai polis, pekerja "jabatan kanak-kanak" khas Jawatankuasa Penyiasatan, serta sukarelawan dari kalangan penduduk tempatan.

Cara kreatif yang luar biasa untuk mencari kanak-kanak yang hilang sebelum diperkenalkan ke dalam praktik di Argentina. Di sana, potret anak-anak yang hilang dan hilang, artis jalanan menggambarkan dinding bangunan kota.

Dan di St Petersburg, berfikir tentang membina sebuah rumah api, yang akan dapat dilihat dari semua titik bandar. Pada terangnya, yang tidak akan dilepaskan, kehilangan anak-anak dan orang dewasa boleh datang. Di sana mereka akan dihubungi oleh saudara-mara atau pakar sukarela yang akan membantu mencari jalan pulang.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan