"Anak lelaki mana?": Orang asing di Vyazniki membantu "gadis yang hilang" dengan cepat mencari ibu

Seorang lelaki yang peduli di rantau Vladimir membantu seorang anak yang kehilangan seorang ibu. Di Vyazniki di salah satu jalan utama pada sebelah petang kanak lelaki yang hampir tidak berumur 4 tahun. Kanak-kanak berjalan di antara kereta, meletakkan hidupnya dalam bahaya yang serius.

Salah seorang pemandu memberi perhatian kepadanya dan tidak meluangkan masa dan tenaga untuk membantu anak itu. Dia meletakkan budak itu di dalam kereta dan mengambil gambar. Gambar itu segera disiarkan kepada orang awam dengan permintaan untuk membantu mencari ibu bapa.

Ketika komuniti Internet menaruh bintik-bintik dan berkongsi foto "kehilangan" yang keliru, seorang lelaki pergi ke halaman di sekelilingnya dan bertanya, yang tahu bayi ini. Dia bertuah di salah satu tiang, jiran-jiran menunjuk kepada apartmen di mana kanak-kanak itu hidup.

Ternyata seorang lelaki bertumbuh dalam sebuah keluarga yang penuh dan sejahtera, tetapi mengalami kecacatan mental.

Pada penerbitan di Internet, sementara itu, bertindak balas pejabat pendakwa serantau dan siasatan bermula. Telah didapati bahawa Vasily (nama bayi) dengan ibunya pergi melawat. Apabila ibu memakai kancah dan meletakkan di pintu untuk berpakaian sendiri, kanak-kanak itu hanya berjalan-jalan tanpa bertanya. Ibu segera mencari dia.

Berminat dalam sejarah dan pihak berkuasa penjagaan. Ibu membuat protokol untuk melaksanakan tugas ibu bapa yang tidak wajar. Pegawai polis memarahi ibu bayi itu dan berjanji untuk memberi penghormatan kepada pemastautin yang bertanggungjawab di bandar itu, yang tidak dapat bekerja hari itu kerana operasi pencarian.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan