Tiada had untuk fantasi: kanak-kanak di Kazan membutakan Mercedes bersaiz hidup dari salji

Seorang lelaki salji yang luar biasa muncul hari ini di Kazan. Foto kereta salji dengan logo kebimbangan auto Bavarian yang terkenal muncul di rangkaian sosial dan rangkaian dan dalam masa beberapa jam menjadi sangat popular. Salji "Mercedes" berada di tempat letak kereta salah satu bangunan bertingkat tinggi di bandar di Jalan Korolenko. Penulis karya yang intensif buruh menjadi anak tempatan.

Tiada siapa yang malu dengan hakikat bahawa bentuk kereta itu tidak begitu serupa dengan yang klasik yang khas kepada kereta-kereta ini, dan anak-anak itu sendiri telah membuat logo itu terbalik - ini bukan apa-apa berbanding keseronokan yang diterima oleh semua penduduk tempatan.

Pemandu di Web menyatakan bahawa terdapat kereta bersalji di zon hijau, dan jika anda mencari kesalahan, anda boleh menulis kepada pemilik denda.

Gambar itu disiarkan di Internet oleh penduduk setempat. Mereka juga mengatakan bahawa kanak-kanak yang mengukir kereta adalah saudara-saudara, mereka semua dari keluarga yang sama. Dalam tahun-tahun yang lalu, keluarga ini berkuatkuasa bersama-sama dengan ibu bapa mereka membina slaid salji yang menakjubkan dan membuat orang-orang salji di halaman. Tetapi kereta - ini adalah kali pertama.

Persaingan salji di Kazan, sayangnya, telah berakhir, dan ini "Mercedes", yang dapat menuntut untuk menang, tidak mengambil bahagian di dalamnya. Tetapi jiran-jiran mengharapkan pembinaan salji akan menggembirakan mereka sehingga musim bunga.

Kreativiti kanak-kanak Kazan menjadikan banyak pengguna Internet ingat bahawa ia adalah musim sejuk di luar, dan salji sentiasa ada di Rusia. Selain itu, selain daripada orang-orang salji tradisional, Terdapat banyak idea hebat untuk ibu bapa dengan anak-anak.untuk mewujudkan mood yang baik untuk diri sendiri dan pada masa yang sama untuk semua orang di sekeliling anda. Berikut adalah beberapa pilihan yang baik untuk penciptaan bersama:

Seorang salji yang sedih boleh menyesuaikan diri dengan bangku di halaman, jika jiran tidak keberatan. Dan jika mereka menyangka bahawa tidak mungkin membuang masa pada tipis dan mengisi makna sisa di belakang rumah, jika ada satu.

Pemeriksa salji akan menghiburkan pemandu. Dan salinan haiwan kesayangan yang tepat akan menggembirakan semua orang di sekeliling anda dan haiwan kesayangan pertama dan terpenting sehingga musim bunga.

Dinosaur boleh berubah menjadi sangat realistik, seperti kegemaran kanak-kanak - panda Po.

Sebagai usaha terakhir, anda boleh membuat tulisan mudah dengan jari anda di atas kereta yang dilindungi kereta salji - dan semua orang berada dalam suasana yang baik!

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan