Bukan pembayar tunjangan tidak akan dapat mendaftar untuk diri mereka sendiri harta yang mahal

Untuk menghadkan kemungkinan mendaftarkan hak kepada kereta, apartmen, pondok, plot tanah dicadangkan untuk Rusia, yang tidak membayar sokongan anak.

Inisiatif ini adalah ahli Majlis Persekutuan. Hari ini di negara ini lebih daripada 800 ribu orang mengelak membayar tunjangan kepada anak-anak.

Penulis idea itu mengatakan bahawa seseorang yang mampu membeli sebuah rumah atau sebuah kereta baru mampu membayar hutangnya.

Walaupun seseorang mengambil perkara mahal dengan kredit, keadaan kewangannya cukup memuaskan, jika tidak, bank tidak akan memberi pinjaman.

Seorang penyelam, dengan itu, akan dapat memperoleh harta mahal, tetapi tidak ada pendaftaran hak kepadanya.

Pengenaan sanksi tersebut tidak akan membebankan negara, sejak hari ini terdapat satu sistem maklumat yang mana wakil-wakil dari pajak dan pihak berkuasa mempunyai akses.

Buat masa ini, hanya satu perkara yang menyebabkan soalan - Penghutang boleh mengeluarkan harta yang dibeli mahal kepada seseorang daripada saudara-maraSebagai contoh, isteri baru, ibu bapa. Itulah sebabnya mekanisme mempengaruhi tingkah laku penghutang tidak sepenuhnya jelas. Lagipun, jika harta itu boleh dikeluarkan kepada ibu bapa anda sendiri, dan kemudian mendapat warisan, jika ibu bapa mengeluarkan hadiah, apakah sebabnya untuk keluar dari cara mereka dan membayar tunggakan dalam tunjangan kepada anak mereka sendiri?

Senator bercadang untuk mengendalikan nuansa ini untuk "mengenakan" penghutang dari semua pihak.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan