Tuntutan tidak membayar kini tidak menguntungkan untuk disembunyikan

Untuk menjadi pembayar cukai tanpa faedah untuk kanak-kanak kecil kini menjadi tidak menguntungkan. Duma Negeri Persekutuan Rusia mengguna pakai undang-undang yang mengawal proses pengumpulan pembayaran penyelenggaraan.

Sekarang jika sepanjang tahun bailif tidak dapat mencari orangtua, yang mahkamah memerintahkan untuk membayar tunjangan, pihak yang menuntut diberitahu bahawa pencarian itu tidak memberikan hasil.

Dokumen dihantar ke mahkamah. Para pegawai Themis, pada gilirannya, mengakui dalam prosedur prosedural sebagai penyerang yang hilang. Ini bermakna bahawa hartanya dipindahkan ke dalam pengurusan amanah, dan yang tidak hadir sendiri dikeluarkan dari tempat pendaftaran di premis kediaman oleh pemiliknya.

Malah kini pengelakan bayaran tunjangan menyebabkan masalah besar - seseorang menjadi sebahagian yang mampu, dia tidak boleh mendapatkan pekerjaan, melaksanakan dokumen, mendapatkan pinjaman, pergi ke luar Persekutuan Rusia tanpa permit kediaman.

Bagi kanak-kanak, mereka tidak perlu kelaparan - apabila mahkamah mengiktiraf ibu bapa sebagai hilang, mereka berhak mendapat faedah bulanan untuk kehilangan pencari nafkah.

Sekiranya perceraian itu tidak dilaksanakan dengan betul, maka kemungkinan akan menceraikan "penyimpangan" yang hilang berdasarkan skema yang mudah. Juga, tidak perlu izin dari pasangan kedua untuk meninggalkan anak-anak di luar negara.

Undang-undang ditujukan terutamanya pada melindungi hak kanak-kanakyang tidak pernah melihat sesen pun dari bapa atau ibu mereka selama bertahun-tahun. Dokumen ini diterima pakai dalam bacaan terakhir, ketiga.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan