Menamakan nama bapa yang didakwa anak masa depan Evelina Bledans

Penyampai TV berusia 49 tahun Evelina Bledans terus mencetuskan khalayak ramai dengan kehamilan barunya. Dan sementara Rusia dengan tegas berhujah tentang sama ada kehamilan ini sama sekali atau semuanya bermula demi "HYIP", wartawan memanggil nama bapa yang dikatakan anak lelaki Evelina pada masa akan datang.

Ingat bahawa pada bulan Ogos tahun ini Bledans memutuskan prosedur IVF. Syot kilat dan rakaman video prosedur segera diedarkan di seluruh media, termasuk ditunjukkan di saluran televisyen pusat.

Dua minggu selepas itu, Bledans menyatakan bahawa ujian itu mempunyai hasil yang positif dan dia benar-benar hamil. Dari perkhidmatan seorang ibu pengganti Evelyn menolak, mengatakan bahawa dia boleh menanggung dan melahirkan bayi itu sendiri.

Sejak pada persenyawaan in vitro, Bledans tidak selalu mempunyai pasangan, dan dia berpisah dengan suaminya setahun yang lalu, semua orang secara sukarela mempunyai soalan mengenai siapa bapa anak yang belum lahir.

Jika Evelyn mengambil kesempatan daripada sperma penderma tanpa nama, doktor hanya tidak mempunyai hak untuk mengumumkan namanya. Itulah undang-undang.

Tetapi baru-baru ini, wartawan metropolitan yang berdekatan dengan Bledans berkata demikian penderma itu sama sekali tidak dikenali. Dia menjadi seorang lelaki dari persekitaran Evelina.

Khususnya, di bawah kecurigaan jatuh Pelakon berusia 26 tahun, Sergei Yakovenko, yang baru-baru ini muncul dalam klip "Ibiza".

Evelina sendiri enggan mengulas dan menunjukkan bahawa anak yang belum lahir akan memakai nama terakhirnya, dan dia akan membangkitkannya sendiri, tanpa penyertaan lelaki.

Sergey Yakovenko, yang disyaki menyumbang biomaterial untuk Bledans, baru-baru ini sangat sering muncul di syarikat penyampai, difoto dengannya dalam postur provokatif dan meletakkan gambar di Internet.

Dia datang bersama Evelina dan studio ke Andrei Malakhov, di mana seorang tuan rumah berusia 49 tahun yang baru dibincangkan.

Bledans sendiri memanggil Yakovenko sebagai "sahabat baik".

Penyokong yang berminat Evelyn menjalankan siasatan mereka sendiri dan mengambil langkah lebih jauh daripada itu. Mereka mencadangkan bahawa Yakovenko adalah "skrin" yang tugasnya untuk menyembunyikan nama bapa sekarang bayi masa depan.

Terdapat pendapat bahawa ahli perniagaan terkenal dengan siapa Bledans telah dalam hubungan untuk seketika, Sergey Demchev, boleh menjadi seorang ayah.

Evelina, Yakovenko, Demchev dan doktor pusat reproduktologi, di mana prosedur persenyawaan in vitro dijalankan, tetap diam.

Evelyn Bledans berkembang anak lelaki yang lebih tua Simon. Budak itu dilahirkan dengan sindrom Down. Selepas itu ada kelahiran lain - gadis itu dilahirkan mati.

Selepas itu, Evelina menceraikan suaminya - pengarah Alexander Semin.Kehamilan ketiga telah lama menjadi impian utama, tetapi dia memutuskan untuk tidak mengambil risiko lagi dan beralih kepada pakar pembiakan untuk mendapatkan bantuan. Sebelum pemindahan embrio, adalah mungkin untuk mengasingkan embrio berpenyakit dan tidak berdaya maju. Hanya embrio yang sihat ditanam kepada ibu hamil.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan