"Anak-anak kami": Stas Mikhailov dan Sergey Zhukov mencatatkan lagu menyentuh baru mengenai kanak-kanak

Penyanyi-penyanyi popular Stas Mikhailov dan Sergey Zhukov merakam dengan hebat dalam duet komposisi lembut dan menyentuh untuk semua ibu bapa. Lagu yang dipanggil "Anak-Anak Kita" telah dibentangkan hari ini di bahagian "Premieres-2018".

Dalam masa beberapa jam, ia telah dimuat turun beberapa ribu kali. Teks dan melodi lirikal hangat ternyata dekat dengan semua ibu dan bapa, kerana pemikiran tentang apa yang akan terjadi selepas anak-anak membesar, melawat setiap orangtua.

Kedua-dua artis telah mencatatkan rekod pada halaman mereka di rangkaian sosial. Mereka mengiringi dia dengan gambar anak-anak mereka sendiri.

Mikhailov, yang memberi nasihat kepada para peminat, menyatakan harapan bahawa lagu itu "pergi kepada rakyat", memasuki setiap rumah di mana kanak-kanak membesar, setiap hati. Zhukov meminta peminatnya untuk membuat trek lagu rohani, mengambil berat tentang orang yang disayangi, menghargai cinta dan kehangatan mereka, sementara mereka berada dekat.

Tinjauan pertama tentang lagu hanya positif. Ramai yang berpendapat bahawa dia menyentuh air mata, dan juga lelaki telah menulis jawatan tersebut. Ia sudah sedia untuk dimuat turun di semua tempat muzik dan platform.

Terdapat 6 anak dalam keluarga Mikhailov: Nikita, berusia 17 tahun, dan Daria berusia 13 tahun adalah anak dari perkawinan pertama mereka, dua anak dari isteri Inna Mikhailov dari perkawinan sebelumnya, Andrey dan Eva, serta anak-anak Stas dan Inna, anak perempuan Ivanna, lahir tahun 2009 dan Maria, yang kini berusia 6 tahun.

Sergey Zhukov juga seorang bapa dengan ramai kanak-kanak. Dia mempunyai anak perempuan dari perkahwinan pertamanya. Alexandra berusia 17 tahun, dia tinggal di Chicago. Nika, 10, yang berusia 10 tahun, anak lelaki Angel berusia 8 tahun dan Miron yang berusia empat tahun, tumbuh dari isteri kedua Zhukov.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan