Orang Amerika yang mengandung mengandung digambarkan untuk menaiki kereta reanimobile

Di Pennsylvania, polis sedang menyiasat kes yang luar biasa.

Gadis berusia 25 tahun dituduh "perkhidmatan mencuri" (dan sebilangan artikel itu ada di set undang-undang AS!). Agar tidak membelanjakan wang untuk membayar perkhidmatan teksi, wanita itu memutuskan untuk berpura-pura mengandung dan dipanggil "ambulans". Gadis itu berkata kepada doktor bahawa dia berasa sangat teruk dan takut kehilangan anak itu pada awal masa.

Doktor-doktor yang dipenuhi dengan keadaan, memasuki jawatan itu dan, atas permintaan "pesakit", menyampaikannya dan lelaki yang mengiringi "hamil" dari bandar Latrobe ke Greensburg. Ia berada di hospital Greensberg yang gadis itu bertanya dengan penuh ketabahan.

Malah, dia hanya perlu pergi ke bandar lain. secepat mungkin.

Sepanjang jalan, menurut laporan media AS, wanita itu menggambarkan penderitaan dan kesakitan. Setibanya di Greensberg, dia diserahkan kepada doktor tempatan, tetapi dia mengambil sedikit masa dan melarikan diri dari bilik peperiksaan.

Doktor, sangat terkejut dengan tingkah laku aneh dan kehilangan seorang wanita hamil, merayu kepada polis. Para pengawal dapat mencari menipu, kerana doktor ambulans, yang tanpa disengajakan menjadi pemandu teksi, gadis tersebut memanggil nama sebenarnya dan alamat yang betul ketika dipanggil.

Polis menemui seorang gadis di loteng - di sana dia bersembunyi dari penjaga. Dia dikenakan bayaran. Penalti bagi "kecurian perkhidmatan" adalah kira-kira 800 dolar AS.

By the way, teksi dari Latrobe ke Greensburg akan dikenakan biaya 9 kali lebih murah.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan