Para pemuzik kumpulan legenda Backstreet Boys memutuskan untuk menembak anak-anak mereka dalam video baru

Video yang menyentuh dan sangat peribadi telah dicipta oleh pemuzik band Backstreet Boys yang popular pada tahun 90an. Tahun lepas, pasukan itu tidak kurang daripada seperempat abad. Ahli kumpulan memutuskan untuk merayakan ulang tahun ke-25 mereka dengan cara yang istimewa: mereka menunjukkan peminat bahawa mereka telah menjadi satu keluarga untuk masa yang lama, dan ahli keluarga mereka sendiri juga keluarga.

Kumpulan itu, tidak seperti banyak kolektif yang bergegas kemudian, tidak hancur, tidak bertengkar, dan tidak ada yang tersisa untuk membuat kerjaya solo. Para pemuzik masih sangat ramah antara satu sama lain dan terus tampil dalam komposisi yang sama.

Perbezaannya ialah sekarang terdapat lebih banyak daripada mereka - anak-anak pemuzik, juga, beransur-ansur bergabung dalam pasukan.

Sambungan generasi dan memutuskan untuk menunjukkan dalam klip baru, difilemkan untuk lagu No Place.

Ahli-ahli Backstreet Boys tidak begitu muda lagi: Brian Lytrell, 43 tahun telah berkahwin selama sembilan belas tahun, anaknya Bailey sedang membesar, anak lelaki itu baru berumur 16 tahun.

Kevin Scott Richardson yang berusia 47 tahun juga berkahwin selama 19 tahun dan mempunyai dua anak lelaki - Mason Frey meraikan ulang tahun ke-11nya, dan Maxwell Haze akan merayakan ulang tahun keenamnya tahun ini.

Nick Carter berkahwin lima tahun lalu, anaknya, Odin Rhine hanya berusia 2 tahun. Seorang isteri yang sayang membantu Nick menghilangkan ketagihan alkohol dan dadah.

Howie Dorow yang berumur 45 tahun berkahwin pada tahun 2007, dia mempunyai dua anak lelaki - James berusia lapan tahun dan Holden berusia enam tahun.

AJ Maclean, yang merayakan ulang tahun keempat puluhnya, berkahwin hanya 8 tahun yang lalu, dia mempunyai satu-satunya ahli kumpulan yang mempunyai anak perempuan yang semakin meningkat - Euwe berusia 6 tahun, Rochelle - setahun setengah.

Brian litrell
Kevin Scott Richardson
Nick Carter

Peminat dengan penuh semangat memberi reaksi terhadap idea klip dan pelaksanaan sebenar - video itu semakin popular. Video itu ternyata keluarga, hangat dan sangat lembut, menunjukkan kepentingan keluarga untuk mana-mana kita.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan